tmen tuota van houten kaakajoo tehdään, ettei maistu paskalta?
Kommentit (10)
Mukiin kukkurainen teelusikallinen kaakaojauhoja ja sokeria maun mukaan 3-5 teelusikallista. Kiehuvaa vettä päälle, sekoita hyvin, ja sitte maitoa, ja vielä sekoitus
Kuumaan maitoon ja ihan pikkuisen vaniljasokeria. Joku lisää vielä sokeriakin. Paras kaakao.
Ei se kaakao mitä asteekit ja mayat joivat, ollut mitään herkkua. Nää nykyiset ns kaakaot ovat sokerilla ja maitojauheella maistettuja valekaakaota. Van Houten on aikalailla oikeaa kaakaota.
1,5 dl mukiin: 3 tl kaakaojauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl ruskeaa sokeria, ripaus suolaa, sekoita. Lisää ihan muutama teelusikka kylmää maitoa sekaan ja sekoita sokeri, kaakao ja maito tahnaksi. Lisää maitoa pikkuhiljaa ja sekoita samalla, jottei tahnasta jää paakkuja, niin että muki lopulta täynnä ja heitä mikroon haluamaks ajaks.
Avot.
Laittamalla korkki kiinni ja menemällä nukkumaan. Huomenna sitten selvänä uusi yritys.
Van Houten on oikeaa kaakaojuomajauhetta, eikä sokerisekoitusta kuten monet "kaakaot". Siksi se ei maistu sokerille vaan kaakaolle. Tee juoma maitoon. Sokeria en suosittele, mutta lisää vaikka vaniljasikeria jos haluat makeampaa.
Miten maito lämmitetään jos ei ole tissejä?
Ei kannata nyt kännissä ruveta räpeltämään. Kauhee sotku vaan tulee.
Pese hampaat. Parhaiten siitä saa hyvää kun keittää maitoon ja muistaa lisätä sokeria riittävästi. Ei mitään pikaista kiehautusta vaan pidempään keittää.