Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitkä teistä parhaan makuiset valmisjoululaatikot?

Vierailija
08.12.2023 |

Muistan, miten jossain lanttulaatikossa oli erilaiset aromit ja se ei ollut niin hyvää. Ostin kokeeksi Pirkka-merkkiset lantty- ja porkkanalaatikot ja olivat hyviä, valmistajana Atria. Niitä pakastettuja Kymppi-merkkisiä en ole maistanut enkä varmaan Kokkikartanonkaan. Yleensähän Kokkikartanolla on hyviä ruokia. 

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä itse. Teen ne valmiiksi ja sitten vaan jouluviikolla käytän. Parhaat laatikot aina.

Vierailija
2/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saarioisten perunalaatikko oli joskus hyvää, mutta nykyään ihme liisteriä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saariosten lanttulaatikko on hyvää.

Vierailija
4/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä en ole koskaan valmiita maistanut (paitsi pitopalvelusta olemme tilanneet valmiina, olivat herkullisia). Yleensä tehdään itse ja ei sukulaisissakaan kukaan kaupasta osta. 

Vierailija
5/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä v*ttu siinä on että kaupan laatikot on aina pakasteesta sulatettuja?

Rakenne kärsii ja selvästi huomaa ainakin porkkanalaatikosta tuon...

Vierailija
6/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä itse. Teen ne valmiiksi ja sitten vaan jouluviikolla käytän. Parhaat laatikot aina.

Asun yksin, mutta olen kerran kokeillut tehdä itse, ja ne onnistuivat hyvin, paitsi perunalaatikko oli työläämpi ja ei onnistunut, joten sen ostaisin valmiina joka tapauksessa. Se itse tekemäni lanttulaatikko oli omasta mielestäni tosi hyvää. 

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki kelpaa mulle, mutta valmis rosollia vältän. Ei oo hyvää. Sen teen itse.

Vierailija
8/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan aina kympin lanttulaatikko ja porkkanalaatikko"pötköjä". Sopii vegaanisia sekasyöjään ja ovat hyviä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä v*ttu siinä on että kaupan laatikot on aina pakasteesta sulatettuja?

Rakenne kärsii ja selvästi huomaa ainakin porkkanalaatikosta tuon...

Kyllähän ne itse tehtynäkin usein pakastetaan odottamaan aattoa. Vai miten ehditte tekemään aattona kaiken? Kinkku yöksi uuniin, mutta mites kaikki muu? 

Vierailija
10/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkikartanon porkkanalaatikko. Ei ole pakastettua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porkkanalaatikko Saarioisten ja lanttulaatikko Kympin jos ei tule itse tehtyä. Tuo lanttulaatikko on valmisruoaksi erityisen hyvä.

Vierailija
12/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä v*ttu siinä on että kaupan laatikot on aina pakasteesta sulatettuja?

Rakenne kärsii ja selvästi huomaa ainakin porkkanalaatikosta tuon...

Kyllähän ne itse tehtynäkin usein pakastetaan odottamaan aattoa. Vai miten ehditte tekemään aattona kaiken? Kinkku yöksi uuniin, mutta mites kaikki muu? 

No kun tekee pari päivää ennen, ei tarvi pakastaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä v*ttu siinä on että kaupan laatikot on aina pakasteesta sulatettuja?

Rakenne kärsii ja selvästi huomaa ainakin porkkanalaatikosta tuon...

Kyllähän ne itse tehtynäkin usein pakastetaan odottamaan aattoa. Vai miten ehditte tekemään aattona kaiken? Kinkku yöksi uuniin, mutta mites kaikki muu? 

No kun tekee pari päivää ennen, ei tarvi pakastaa. 

Ai, omasta mielestäni taas kaikki on parempaa tuoreeltaan. 

Vierailija
14/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lanttulaatikoissa on tosiaan isojakin eroja, joku niistä on sellainen tosi lanttuinen ja vetinen, ja toisessa taas on jotain kerma/maitoa mikä tekee laatikosta pehmeämmän ja miedomman makuisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä v*ttu siinä on että kaupan laatikot on aina pakasteesta sulatettuja?

Rakenne kärsii ja selvästi huomaa ainakin porkkanalaatikosta tuon...

Kyllähän ne itse tehtynäkin usein pakastetaan odottamaan aattoa. Vai miten ehditte tekemään aattona kaiken? Kinkku yöksi uuniin, mutta mites kaikki muu? 

Aatonaattona teen laatikot paistovalmiiksi. Vain sen verran, että tulee yksi uunillinen. Porkkanslaatikko, maksalaatikko, perunabataattilaatikko ja joskun punajuuriaurajuustovuoka. Kaikki paistetaan aattona juuri ennen ruokailua. Kinkku poistetaan edellisenä yönä. 

Niissä laatikoissa ei ole juuri mitään työtä.

Vierailija
16/16 |
08.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maistoin äsken Saarioisten lanttulaatikkoa, ja kyllä se Pirkan (Atrian) laatikko oli parempaa, aavistuksen miedomman makuista ja jotenkin kermaisempaa. 

Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän viisi