Lue keskustelun säännöt.
Yritin googlettaa mutta en löydä etsimääni suklaatäytekakkua
04.01.2007 |
siis ohjeessa on tumma suklaakakkupohja, jossa välissä jotain kaakao cremeä ja valkoista cremeä vuorotellen , ei mitään banaanimössöä, ja päällä suklaahippuja suklaacremetäytteessä, oisko kellään apuja
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suklaatäytekakku 2
Tarvitset:
Kakkupohja:
2 dl sokeria
70 g Huoneenlämpöistä margariinia
1 suuri muna
½ dl siirappia (vaaleaa)
4 dl vehnäjauhoja
1¾ dl kaakaojauhetta
1½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
3 dl kevytmaitoa
2 valkuaista
Suklaakreemi:
2½ dl maitorahkaa
½ dl kevyttä ranskankermaa
100 g taloussuklaata
½-1 dl kaakaota
½ dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
Valmistus:
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita kaikki kreemin ainekset nopeasti yhteen.
Säädä uuni 175 asteeseen. Sekoita sokeri ja margariini ilmavaksi vaahdoksi. Erota kananmunan keltuainen valkuaisesta. Lisää taikinaan keltuainen ja siirappi, sekoita tasaiseksi.
Sekoita yhteen jauhot, kaakao, leivinjauhe ja suola. Lisää taikinaan vuorotellen maitoa ja jauhoseosta: Lisää jauhot siivilöiden.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele varovasti taikinaan. Jaa taikina kahteen voideltuun ja jauhotettuun pyöreään vuokaan ja paista 30-35 minuuttia tai kunnes kakut tuntuvat kuivilta.
Nosta toinen kakku lautaselle. Levitä päälle Kolmasosa suklaakreemistä. Nosta toinen pohja päälle. Levtä loppu kreemi pinnalle ja reunoille.
Vinkki: Ammattilaiset kastavat lastan kuumaan veteen ennen kuin levittävät sillä kreemin: Kuumalla lastalla pintaan on helppo muotoilla pehmeitä aaltoja. Vinkki: Ammattilaiset kastavat lastan kuumaan veteen ennen kuin levittävät sillä kreemin: Kuumalla lastalla pintaan on helppo muotoilla pehmeitä aaltoja.