Mitä makkaraa pyttipannuun?
Päätin tehdä tänään lapsuuteni suosikkiruokaa, eli pyttipannua. Mitä makkaraa suosittelisitte siihen?
Kiitos kaikille kokki-kolmosille vastauksista. 😋
Kommentit (18)
Sitä mitä jääkaapista löytyy.
On pyttiksen idea, että se kootaan tähteistä.
Sitä mitä kaapista löytyy, jos erikseen pstan kaupasta niin perusnakkeja tai -lenkkimakkaraa
Vierailija kirjoitti:
Sitä mitä jääkaapista löytyy.
On pyttiksen idea, että se kootaan tähteistä.
Joo, niin vanhemmat sitä 70-luvulla tekivät. Yleensä siinä oli HK:n sinistä, mutta siitä en pidä. Jotain parempaa peruslenkkimakraa olisi haussa. Jääkaapissa on chorizoja, mutta ne eivät mielestäni sovi pyttikseen.
Meillä laitetaan yleensä nakkeja. Mä varsinkin tykkään porkkananakista.
Ihan sama. Kunhan on pekonia. Ja paistettu muna päälle. Yhdeltä puolelta paistettu muna. Muu ei käy.
Ja suojakurkkuja pitää olla myös. Muuten en syö.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitä mitä jääkaapista löytyy.
On pyttiksen idea, että se kootaan tähteistä.
Joo, niin vanhemmat sitä 70-luvulla tekivät. Yleensä siinä oli HK:n sinistä, mutta siitä en pidä. Jotain parempaa peruslenkkimakraa olisi haussa. Jääkaapissa on chorizoja, mutta ne eivät mielestäni sovi pyttikseen.
Miksei muka chorizo sopisi "pyttikseen" onhan sellainen ruokalajikin kun papas con chorizo, joka on käytännössä pyttis.
Atria Kunnon Herkkulenkki, muita en kelpuuta. Tai sitten käytä HK:n nakkeja, niitä alkuperäisiä, ei mitään erikoismaustettuja. Käytä voita paistamiseen, lisäkkeeksi paistettu kananmuna, 1/syöjä
Kokeilepas balkaninmakkaraa, mun mielestä toimii hyvin.
Gouter- tai Gotlerpötköstä paloja. Tee paksuhkoja viipaleita ja kuutioi ne. Niistä paloista tulee myös hyvä makkarasoppa.
Lapsuutesi ajasta riippuen, lauantai makkara, hk sininen, kabanossi tai mikä tahansa trendi pökäle on muodissa.