Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tarkoitus leipoa piirakka mutta kaupasta tuotiin kevytmargariini 40% rasvaa. Onnistuuko tuosta piirakkataikina?

Vierailija
01.12.2023 |

Jonkinlainen erehdys oli ilmeisesti kaupassa käynyt kun oli ottanut leivontaan kevytmargariinia, jossa rasvaa on vain 40% sisällöstä.

Saako tuolla leivottua piirakkataikinan vai tuleeko liian vetistä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
01.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei saa. Hae voita. 

Vierailija
2/4 |
01.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pullataikina ainakin onnistui 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
01.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se ihan tavallinen rasiamargariini jossa on 60% rasvaa, käy leivontaan ainakin. Ei kokemusta kevyemmästä.

Vierailija
4/4 |
01.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pullataikina ainakin onnistui 

Ei onnistu. Noilla kasvirasvoilla, varsinkaan millään kevytversioilla ei hyvää saa mitenkään mistään.