IS: Nina söi yli puoli vuotta vanhaa rahkaa - milloin päiväyksensä ylittäneitä ruokia voi vielä syödä?
Mitä ja kuinka vanhoja elintarvikkeita olet itse syönyt saamatta mitään oireita?
Kommentit (10)
Menneillä vuosikymmenillä löytyi pohjoisesta saksalaisilta sota-aikana jääneitä säilykkeitä. Hyviä olivat olleet.
Itse en syönyt vaan vein koiralle yli vuoden vanhoja rahkoja. En maistanut, mutta hajusta ja ulkonäöstä ilman kannen päiväystä ei olisi voinut päätellä, että ovat niin vanhoja. Ehkä siinä vuodessa on se raja, että sitä vanhempia en syö.
Luin taas ihan pieleen, niin että Nina söi puoli vuotta putkeen vanhaa rahkaa.
Munat 6kk. Naudanliha 2kk, juustoa 3kk nötköttiä n.5 vuotta. Näkkileipää 5 vuotta. Pakastelakkoja 20 vuotta, mutta ne eivät maistuneet enää millekään, paitsi jäälle. Kipeäksi en tullut mistään noista.
Olen juonut 4 miljardia vuotta vanhaa vettä.
Vierailija kirjoitti:
Olen juonut 4 miljardia vuotta vanhaa vettä.
Onpa sattuma, niin minäkin 😄
Youtubessa availevat satoja vuosia vanhoja säilykkeitä ja syövät ne. On toisen maailmansodan aikaisia sissimuonia sun muita.
Niin pilaantunutta ruokaa ei olekaan ettei siitä saa syömäkelpoista liimaamalla siihen punaisen tarran ja sitten laittamalla sen pakkaseen raikastumaan.
Päiväystä ei ollut, mutta kuohuviiniä vuodelta 1755 ja hyllyssä on noin 100 vuotiasta viskiä. Viski on pullotettu 1952 ja saatu lahjaksi sukuun Helsingin Olympialaisissa. Rahallisesti itse viski ei ole erityisen arvokas, mutta ei sitä juodakaan raski.
Lidlissä oli kaikki tofut alessa. Pyörittelin pakkausta ja en millään löytänyt eräpäivää. Ostin riskillä. Milloinhan niiden viimeinen myyntipäivä on ollut. Eikä ollut eka kerran, kun on tuollainen tarjous.
Itse söin kokeeksi retkiruuan, jonka parasta ennen päiväys oli umpeutunut 10 vuotta sitten. Hyvää oli.
Ap