Mikä ero on Parmessano Reggianon ja Grana Padanan välillä?
Kommentit (14)
Onko toi Reggiano vähän kovempaa ja Grana padana pehmeämpää ja vetisempää
No se ero on että jälkimmäinen on kirjoitettu oikein. Ensimmäinen taas väärin.
Parmigiano Reggianoa on kypsytetty pidempään joten se on voimakkaamman makuista ja käytetään yleensä raastettuna valmiin annoksen päällä. Grana Padano sopii paremmin ruoan valmistukseen.
Ensinnäkin se on Parmigiano Reggiano. Toiseksi Grana padano on periaatteessa sama juustotyypp, mutta kypsytysaika lyhyempi ja maku siksi miedompi, hintakin halvempi. Vähän niin kuin punaleima ja mustaleima, kun emmentaleista puhutaan.
Vierailija kirjoitti:
Molemmat on juustoja.
Sinä oletkin varmaan elämässäsi syönyt vain punakuorista Edamia.
Parmesaani on voimakkaamman makuista. Aivan eri tuote. Vähän kuin oltermanni ja Turunmaa juustot vaikkakaan ero ei ole ihan niin suuri.
Vierailija kirjoitti:
No se ero on että jälkimmäinen on kirjoitettu oikein. Ensimmäinen taas väärin.
Miten niiin?!! Reggano?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No se ero on että jälkimmäinen on kirjoitettu oikein. Ensimmäinen taas väärin.
Miten niiin?!! Reggano?
Joskus ihmettelen. Eri
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Molemmat on juustoja.
Sinä oletkin varmaan elämässäsi syönyt vain punakuorista Edamia.
Miksi söisin köyhien juustoa?
Grana Padanossa käytetään säilöntäaineita kun Parmesan juusto taas on valmistettu täysin ilman lisäaineita ja säilöntäaineita. Kypsymisajat Parmesanilla ovat erilaiset 18-24 kuukautta keskimäärin. Grana Padano on edullisempaa myös.
Hinta?