kuuluuko ne juustojen eriväriset reunat syödä?
Kommentit (9)
Riippuu mitä se on. Onko muovia, vahaa, juustoa vai muuta.
Muistan kun 1960 - 1970 luvulla Elannon juustoissa oli hometta niin myymälänhoitaja rutiininomaisesti leikkasi kapean siivun juustokimpaleesta niin että home lähti pois ja sitten takaisin myyntiin.
Se oli ihan normaali käytäntö harva se päivä.
Entä se luostarin oranssi reuna
Tuntuisi tyhmältä leikata siivuista reuna
Vierailija kirjoitti:
Muistan kun 1960 - 1970 luvulla Elannon juustoissa oli hometta niin myymälänhoitaja rutiininomaisesti leikkasi kapean siivun juustokimpaleesta niin että home lähti pois ja sitten takaisin myyntiin.
Se oli ihan normaali käytäntö harva se päivä.
Juustosta voi ihan huoletta leikata homeen pois ja jatkaa syömistä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muistan kun 1960 - 1970 luvulla Elannon juustoissa oli hometta niin myymälänhoitaja rutiininomaisesti leikkasi kapean siivun juustokimpaleesta niin että home lähti pois ja sitten takaisin myyntiin.
Se oli ihan normaali käytäntö harva se päivä.
Juustosta voi ihan huoletta leikata homeen pois ja jatkaa syömistä.
En tiennytkään sitä että sinisen kukkivan homeen voi leikata pois Edamista ja syödä lopun juuston.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muistan kun 1960 - 1970 luvulla Elannon juustoissa oli hometta niin myymälänhoitaja rutiininomaisesti leikkasi kapean siivun juustokimpaleesta niin että home lähti pois ja sitten takaisin myyntiin.
Se oli ihan normaali käytäntö harva se päivä.
Juustosta voi ihan huoletta leikata homeen pois ja jatkaa syömistä.
En tiennytkään sitä että sinisen kukkivan homeen voi leikata pois Edamista ja syödä lopun juuston.
Nyt tiedät.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/onko-homeista-juustoa-turval…
Eikö tosiaan oo ketään juustonistiä paikalla?