Lue keskustelun säännöt.
Kun paistat lohta paistinpannulla, niin kaadatko kaiken pannulle jäävän rasvan lautaselle?
05.11.2023 |
Koska se on hyvää rasvaa? Vai jätätkö ne rasvat vain pannulle?
Kommentit (7)
En. En haluaisi tykytyksiä ylimääräisestä rasvasta, sitä pitää vältellä. Pannu jäähdytetään ja rasva pyyhitään pois. Sitten pannun pesu.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ai se olikin lohi. En paista lohta koskaan. Vastasin vahingossa sitten.
Kalan päälle, niin mehevöityy siinä lautasella.
Jotkut ostavat samaa rasvaa kapseleina...
Jo paistamisen aikana lusikoin rasvaa kalan päälle.
Vierailija kirjoitti:
Kalan päälle, niin mehevöityy siinä lautasella.
Jotkut ostavat samaa rasvaa kapseleina...
Minä ostan rasvaa kapseleina sekä käytän ruoanlaitossa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kaadan kastikkeeksi, kun ei sitä niin paljon kirjolohesta tule. Norjanlohta en osta koskaan.
Lautaselle vaan, hyvät maut!