Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun paistat lohta paistinpannulla, niin kaadatko kaiken pannulle jäävän rasvan lautaselle?

Vierailija
05.11.2023 |

Koska se on hyvää rasvaa? Vai jätätkö ne rasvat vain pannulle?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
05.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lautaselle vaan, hyvät maut!

Vierailija
2/7 |
05.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En. En haluaisi tykytyksiä ylimääräisestä rasvasta, sitä pitää vältellä. Pannu jäähdytetään ja rasva pyyhitään pois. Sitten pannun pesu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
05.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai se olikin lohi. En paista lohta koskaan. Vastasin vahingossa sitten.

Vierailija
4/7 |
05.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalan päälle, niin mehevöityy siinä lautasella.

Jotkut ostavat samaa rasvaa kapseleina...

Vierailija
5/7 |
05.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jo paistamisen aikana lusikoin rasvaa kalan päälle. 

Vierailija
6/7 |
05.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kalan päälle, niin mehevöityy siinä lautasella.

Jotkut ostavat samaa rasvaa kapseleina...

 

 

Minä ostan rasvaa kapseleina sekä käytän ruoanlaitossa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
05.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaadan kastikkeeksi, kun ei sitä niin paljon kirjolohesta tule. Norjanlohta en osta koskaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme kahdeksan