Kuopiossa leivotut pitkot
Mikä on niiden salaisuus? Vertaa vaikka pågenin tuotteisiin on maku kuin eri planeetalta.. Tai ainakin eri maasta.
Kommentit (5)
Raaka - aineet ensiluokkaisia, rasvsba käytetään voita.
Trubella oli (onko vieläkin?) myös hyvät karjalanpiirakat. Lapsena mentiin äitin kanssa katsomaan mummua vanhainkotiin, äiti otti kotoa mukaan voita, Trubelta ostettiin piirakat ja äiti syötti sitten mummua. Ai kun mummulle tuli hyvä mieli!
Mummu nukkui sitten pois. ... Äitikin lähti sitten hoitokotiin, kävin häntä katsomassa ja syötin. Piirakoita en vienyt, koska ajattelin, että parempi syödä sitä ruokaa, jota tarjotaan (se REPRO-ruokavalio). Kysyin kyllä, et haluaisitko, jos toisin piirakoita (ei tosin Truben) ? - Ei halunnut.
Vierailija kirjoitti:
Truben pitkot on parhaat.
Tätä mieltä minäkin olin, kunnes kerran pullapitko oli lähes raaka. Oli sitkeä sisältä ja maistui aivan hiivaiselta pullataikinalta. Tein asiasta reklamaation, mutten saanut mitään hyvitystä. Myönsivät kyllä virheen. Siihen loppui minulta Truuben pitkojen ostelu.
Tarkoitat ehkä Truben pitkoja. Käytetään oikeaa voita. Pulla tehdään alusta loppuun itse leipomossa. Ihan parasta pullaa! Pullaa syön harvoin, mutta silloin kun ostan niin tuo on ainoa oikea. Kanelikierrepitko oma suosikki.