Uskaltaisitko syödä toissapäivänä vanhaksi menneen mikrolasagnen
Tuollainen lasagne oli unohtunut jääkaappiin, ja mietin tässä, että uskallanko syödä sen vai en. On ollut kylmässä koko ajan, ja hajun ja ulkonäön perusteella vaikuttaisi olevan syömäkelpoinen (mutta uskaltaako omiin aisteihin luottaa?)
Kommentit (12)
Voi, mikroon vaan tuplasti lämmitysaikaa ja kaikki vivut kaakkoon. Bon appetit!
Tietenkin uskaltaisin, jos se ei haise, näytä tai maistu oudolta. Ei siinä ruoassa ole mitään itsetuhokytkintä, että se pilaantuu heti kun vuorokausi vaihtuu, ja muutenkin nuo päiväykset ovat suuntaa antavia arvioita.
En söisi, voi aiheuttaa peräsuolen laskeumaa.
Söin kerran pakasteruuan, joka oli mennyt vanhaksi 12 vuotta sitten. Oli säilynyt hyvin.
Jos kuumentaa mikrossa tarpeeksi se hävittää bakteerikasvua.
Os söisin muutenkaan, ei tuo nyt oo vielä liian vanhaa.
Onko se pvm "parasta ennen" vai "viimeinen käyttöpäivä"?
Söisin jos ei haise epäilyttävälle. Pilaantuneen ruuan astii kyllä.
Varmaan "hyvää"!