Linssi- ja papukeitot ovat todella hyviä.
Kun ne tehdään kunnon lihaliemeen ja päälle raastetaan tarvittaessa parmesania!
Kommentit (16)
5/5
Sellaisina ne ovat ihan parhaita ruokia.
Veteen keitetttinä ja ilman juustoa ne eivät maistu paljon miltään.
Mausteiset padat on ihania, tätä seuraavaksi:
https://chocochili.net/2018/11/harissa-linssikeitto/
Toinen mausteinen hyvä on etiopialainen linssipata.
Vierailija wrote:
Mausteiset padat on ihania, tätä seuraavaksi:
https://chocochili.net/2018/11/harissa-linssikeitto/
Toinen mausteinen hyvä on etiopialainen linssipata.
Tämä ketju ei ole vegakeille joten voit painuaVITTUUN!!!
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Mausteiset padat on ihania, tätä seuraavaksi:
https://chocochili.net/2018/11/harissa-linssikeitto/
Toinen mausteinen hyvä on etiopialainen linssipata.
Tämä ketju ei ole vegakeille joten voit painuaVITTUUN!!!
Kikherneistä ja kidneypavuista tulee myös ihania patoja. Nami.
Eikö olekin herkullisen näköistä, oijoi...
Vierailija wrote:
Eikö olekin herkullisen näköistä, oijoi...
Nyt tuli nälkä, pitääköhän lähtä iltaa vasten kokkailemaan.
En tiedä linsseistä, mutta papu kyllä! Esim. kunnon pitkään haudutettu chili con carne! Siinä on hyvä pataruoka syksyn kylmeneviin päiviin!
Nam, kiitos ketjusta. Meinasin lykätä linssipadan tekoa huomiselle, mutta nyt se jo pyörähti valmiiksi. Ihanat tuoksut!
Vierailija wrote:
Linssit ja pavut, yök.
Raato, kuolema, kipu, pelko, märkänevä liha, ruumisnesteet, eriteet, elimet, sianpylly, veri, nam!
Chili con carne on ainoa ruoka jossa käytän papuja. Linssejä en käytä koskaan.
Niin no jos haluaa olla läski ja elää yhteiskunnan elätettävänä, kuten on suomalaisen laiskotteluyhteiskunnan ihanne, niin syö vaan lihaa. Me aivoilla varustetut ihmiset olemme ymmärtäneet altistaa itseämme muullekin kuin liha- ja maitotuottajien propagandalle jo aikoja sitten, joten näytämme paremmilta, olemme terveempiä ja fiksumpia, noin muun muassa. Lyhyt elämähän lihansyöjillä on edessä myös, joten ei teitä kauaa onneksi tarvi katsella.
Italialaisten edullista ruokaa: fagioli alla nonna eli papuja isoäidin tapaan. Edullinen ruoka, jonka kylkeen voi tehdä sitten hiilihydraattiopitoisen lisukkeen vaikka polentaryyneistä tai keitetystä ja valutetusta spagetista, joka pyöräytetään tilkkasen oliiviöljyn ja voinokareen sekä murskattujen valkosipulinkynsien sekoituksessa paistinpannulla.
Älä nyt höpötä joutavia, täyttä sitä ihteään ne on
Totta! Italiassa syödään noita paljon ja aina mukana on lihaa ja usein muniin tehtyä pastaa.