Kuinka kauan broileri saa olla 95 asteisessa saunassa (kokonainen, ei jäinen, entä jäinen)?
Lämpö siis mitattu ihan paistimittarilla lauteen tasosta, ei seinältä.
Uunia ei käytössä, hotellissa olemme, kana siis riisipedillä uunivuokassa.
Laskettiin että kotona on se kana 180 asteessa 45-55 minuuttia niin tässä lämpöä puolet vähemmän eli olisiko tupla- aika sitten että kanalla sama kypsyysaste 90-100 minuuttia eli noin puolitoista tuntia.
Vaikuttaako kypsennysaikaan jos kylvemme samalla vai jäähtyykö sauna liikaa, mehevyuttä ajateltiin vesihöyrystä?
Loimulohta laitamme myös pienen palan illaksi jo nyt samalla kun oli lohi tarjouksessa, lohelle tulee säteilylämpö kiukaasta niin varmaan se 20-30 minuuttia riittää?
Lapsiperhe ollaan ja hotlan ravintolassa hampurilainenkin yli 14 euroa, koko perheeltä lasku olisi yli 100 euroa ja kaikki meillä tykkää kanasta ja lisäksi laitetaan vähän parempi salaatti
Kommentit (3)
Teillä on siis saunallinen hotellihuone, jonka sauna lämpiää 95 asteeseen? Missä päin maailmaa? Ja ei ole varaa mennä ulos syömään?
Kinkkuhan tuossa olisi hyvä tehdä ja riittäisi viikonlopuksi koko perheelle. Kinkun kanssa sinappi, rosolli, silli, nämä kaikki säilyvät viikonlopun huoneenlämmössä jos ei ole hotellihuoneessa parveketta.
Voisiko kinkkua säilyttää autossa?
Ostakaa jotain valmisruokaa kaupasta.
Ei saunassa kannata kypsentää.