Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Luulin tekeväni herkkuleivän, kun laitoin juustoa ja kalkkunaa

Vierailija
15.10.2023 |

Mutta kalkkuna tökki! En enää osaa syödä lihaa! Vastedes syön leivät pelkällä juustolla.

 

Muita, jotka ovat vieraantuneet lihasta "vahingossa"?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
15.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäkään en tykkää kalkkunaleikkeleistä, vaikka muuten lihasta tykkäänkin.

Vierailija
2/7 |
15.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä liha tökkii välillä mutta kalkkunan liha on parasta.Ei kuitenkaan leikkeenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
15.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluan herkkuleivän, se ei silloin sisällä mitään kalkkunatuotetta vaan parempia leikkeleitä.

Vierailija
4/7 |
15.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mää laita aina hevosen suolalihaa.

Vierailija
5/7 |
15.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitäs nirsoilijoita täällä on? Gulagissa olisi tapettu yhdestä kalkkunaleikkeleen viipaleesta.

Vierailija
6/7 |
15.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön suhteellisen vähän lihaa, muta herkkua se on silti. Kalkkunaleikkeistä en välitä, haluan leikkeleeni sellaisina, että ne tunnistaa lihaksi. Ei mössättyä ja uudelleen muotoiltua vaan ohueksi leikattuja herkkupaloja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
15.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö kalkkunaa senjälkeen kun tutustuin ihmisiin joilla kalkkunafarmi. Kalkkunoille syötetään valtavia määriä lääkkeitä kun jatkuvasti joku sairaus niillä. Syön erittäin harvoin mitään leikkeleitä ja silloinkin vain ilmakuivattua italialaista kinkkua joka on parasta.