Luulin tekeväni herkkuleivän, kun laitoin juustoa ja kalkkunaa
Mutta kalkkuna tökki! En enää osaa syödä lihaa! Vastedes syön leivät pelkällä juustolla.
Muita, jotka ovat vieraantuneet lihasta "vahingossa"?
Kommentit (7)
Kyllä liha tökkii välillä mutta kalkkunan liha on parasta.Ei kuitenkaan leikkeenä.
Jos haluan herkkuleivän, se ei silloin sisällä mitään kalkkunatuotetta vaan parempia leikkeleitä.
Mitäs nirsoilijoita täällä on? Gulagissa olisi tapettu yhdestä kalkkunaleikkeleen viipaleesta.
Syön suhteellisen vähän lihaa, muta herkkua se on silti. Kalkkunaleikkeistä en välitä, haluan leikkeleeni sellaisina, että ne tunnistaa lihaksi. Ei mössättyä ja uudelleen muotoiltua vaan ohueksi leikattuja herkkupaloja.
En syö kalkkunaa senjälkeen kun tutustuin ihmisiin joilla kalkkunafarmi. Kalkkunoille syötetään valtavia määriä lääkkeitä kun jatkuvasti joku sairaus niillä. Syön erittäin harvoin mitään leikkeleitä ja silloinkin vain ilmakuivattua italialaista kinkkua joka on parasta.
Mäkään en tykkää kalkkunaleikkeleistä, vaikka muuten lihasta tykkäänkin.