Antakaa, kun mestarikokki neuvoo!! Näin teet helpon ruskean kastikkeen
Puoli litraa vettä, vajaa lihaliemikuutio.
Kiehauta, lisää perunajauho.
Kastike on valmis.
Anna jäähtyä hetki.
Kommentit (45)
Sulla varmaan natruimit, kolestorolit huitelee pilvissä.
Varmaan alkava sydän tai verisuonisairaus.
Sopiiko tuo myös korvapuustien kera vaiko vain punalaputettuun muovipussipitkoon?
Tarjoan tuota kastiketta vieraile lihamurekkeen kanssa ja aina ovat kehuneet.
Rinnalle keitettyjä pottuja.
Mestarikokki? Varmaan omasta mielestä, mutta ei tuo mestaria ole nähnytkään.
Tuo ei ole ruskeaa kastiketta nähnytkään. Tapettiliisteriä tuo enemmän muistuttaa.
Ei kiitos, teen mielummin omalla tyylilläni. Tuo kuulostaa aika kamalalta.
Vierailija kirjoitti:
Ei kiitos, teen mielummin omalla tyylilläni. Tuo kuulostaa aika kamalalta.
Miksi? Oletko kykenemätön ottamaan fiksun opin vastaan elämän tuoneelta ammattilaiselta.
Olen tehnyt ruokaa koko elämäni.
Mitään kokkikoulua en ole käynnyt.
Ap
Laittaa vielä lorauksen soijakastiketta väriksi, niin täydestä menee rummollekin.
Vierailija kirjoitti:
Sulla varmaan natruimit, kolestorolit huitelee pilvissä.
Varmaan alkava sydän tai verisuonisairaus.
Sä varmaan syöt kaurapuuronkin ilman suolaa, koska kuvittelet sen olevan niiiin vaarallista ja nostavan kolesterolia, että välttelet sitä ihan joka paikassa.
Ohis
Aiheeseen liittyen, mitä nykyään opetetaan yläkoulun kotitaloustunneilla?
No, siellä tehdään pizzaa, täytettyjä tortilloja, leivotaan makeita ym. epäterveellistä.
Omalla lapsella kotitalous kymppi eikä koulussa koskaan tehty ruskeaa kastiketta tai muuta perusruokaa...
Paahda lihaisia luita uunissa, Keitä luut 10-12 tuntia isossa paksupohjaisessa kattilassa, mukaan ylikypsiä tomaatteja, hedelmiä. Siivilöi ja yhdistä lihaliemeen, peruskastike. ½ lihan keitinlientä ja ½ tätä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei kiitos, teen mielummin omalla tyylilläni. Tuo kuulostaa aika kamalalta.
Miksi? Oletko kykenemätön ottamaan fiksun opin vastaan elämän tuoneelta ammattilaiselta.
Olen tehnyt ruokaa koko elämäni.
Mitään kokkikoulua en ole käynnyt.
Ap
Sen huomaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei kiitos, teen mielummin omalla tyylilläni. Tuo kuulostaa aika kamalalta.
Miksi? Oletko kykenemätön ottamaan fiksun opin vastaan elämän tuoneelta ammattilaiselta.
Olen tehnyt ruokaa koko elämäni.
Mitään kokkikoulua en ole käynnyt.
Ap
Ja sen kyllä huomaa.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kukaan haluaisi tehdä ruskeaa kastiketta millään tavalla?
No syötsä pullan spagettikastikkeen kanssa??
Mestari??
Minusta tuo kuulostaa jonkun todella epäterveellisesti elävän idiootin ruuanlaitolta :D