Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi jotkut laittavat uunimakkaraan juustoa?

Vierailija
04.10.2023 |

Jotkut tekevät uunimakkaraan poikittaisviillot ja laittavat voittoihin palat juustoa ennen uunia. Uunimakkaraanhan kuuluu tehdä pitkittäisviilto eikä siihen laiteta mitään ennen uunia vaan uunin jälkeen viilto on leveämpi ja siihen laitetaan sinappi.

Kommentit (68)

Vierailija
1/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ja miksi. Senkun viillotat nakkisi vaikka diagonaalissa.

Vierailija
2/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi, kun se on hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska se on hyvää.

Vierailija
4/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska se maistuu mustaleiman kanssa paremmalta. Ostankin molempia ensi kauppareissulla.

Vierailija
5/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitkittäisviiltoon laitetaan ensin pohjalle sinappia ja ketsuppia, sen jälkeen siihen tungetaan juustoa. Tämä tapa toimii hyvin jauhopitoisen HK sinisen kanssa. Rasvaisampiin grillimakkaroihin puolestaan kannattaa tehdä ristikkoviillotus, jolloin pintaan saa mukavaa rapsakkuutta ja juusto tekisi tällaisesta liian rasvaisen, joten se sopii jättää pois. Ristiviillotettu grillimakkara maustetaan sinapilla vasta paiston jälkeen. 

Vierailija
6/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän se ole uunimakkara ilman juustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähde tuohon "viralliseen" reseptiin?

Vierailija
8/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jospa he tykkäävät. Tee sinä makkarasi omalla tavallasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä se sun reseptiäs häiritsee?

Osa laittaa jopa tomaattiakin. Toiset sinapinkin uuniin.

Makuja on, ja tapoja yhtä monta.

Vierailija
10/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihmiset jotka haluavat pilata ruuan laittavat siihen juustoa. Ihan sama mitä juustoa on ja mikä ruokalaji.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi jotkut eivät laita uunimakkaraan juustoa?

Vierailija
12/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No varmaan ihan oman makunsa mukaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan viiltoihin myös puolikkaita sipulirenkaita, nam!

Miksi joku paistaisi pelkän jauhomakkaran?

Vierailija
14/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koska se maistuu mustaleiman kanssa paremmalta. Ostankin molempia ensi kauppareissulla.

Eikä maistu kun vaan Oltermannin tai Arkijuuston. Kyllä jämpti on nii, ne on ainoita oikeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voitto ilman juustoa on teeskentelyä!

Vierailija
16/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lähde tuohon "viralliseen" reseptiin?

Lähde: https://www.vauva.fi/keskustelu/5309164/miksi-jotkut-laittavat-uunimakk…

Vierailija
17/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mmmh, alkoi tehdä mieli juustoisaa uunimakkaraa 🤤

Vierailija
18/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi ja miksi. Senkun viillotat nakkisi vaikka diagonaalissa.

Loukkaa ap:n kaltaiset toisten tekemisten kyttääjät. Miksei voi vaan antaa muiden tehdä miten tekevät. Aina pitää olla miksittelemässä.

Vierailija
19/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä laitan viiltoihin myös puolikkaita sipulirenkaita, nam!

Miksi joku paistaisi pelkän jauhomakkaran?

Nii. Kun niitä saa myös lihaisina.

Vierailija
20/68 |
04.10.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä laitan viiltoihin myös puolikkaita sipulirenkaita, nam!

Miksi joku paistaisi pelkän jauhomakkaran?

Nii. Kun niitä saa myös lihaisina.

Lihaisia sipulirenkaita?