Miksi jotkut laittavat uunimakkaraan juustoa?
Jotkut tekevät uunimakkaraan poikittaisviillot ja laittavat voittoihin palat juustoa ennen uunia. Uunimakkaraanhan kuuluu tehdä pitkittäisviilto eikä siihen laiteta mitään ennen uunia vaan uunin jälkeen viilto on leveämpi ja siihen laitetaan sinappi.
Kommentit (68)
Koska se maistuu mustaleiman kanssa paremmalta. Ostankin molempia ensi kauppareissulla.
Pitkittäisviiltoon laitetaan ensin pohjalle sinappia ja ketsuppia, sen jälkeen siihen tungetaan juustoa. Tämä tapa toimii hyvin jauhopitoisen HK sinisen kanssa. Rasvaisampiin grillimakkaroihin puolestaan kannattaa tehdä ristikkoviillotus, jolloin pintaan saa mukavaa rapsakkuutta ja juusto tekisi tällaisesta liian rasvaisen, joten se sopii jättää pois. Ristiviillotettu grillimakkara maustetaan sinapilla vasta paiston jälkeen.
Eihän se ole uunimakkara ilman juustoa.
Lähde tuohon "viralliseen" reseptiin?
Jospa he tykkäävät. Tee sinä makkarasi omalla tavallasi.
Mitä se sun reseptiäs häiritsee?
Osa laittaa jopa tomaattiakin. Toiset sinapinkin uuniin.
Makuja on, ja tapoja yhtä monta.
Ihmiset jotka haluavat pilata ruuan laittavat siihen juustoa. Ihan sama mitä juustoa on ja mikä ruokalaji.
Miksi jotkut eivät laita uunimakkaraan juustoa?
No varmaan ihan oman makunsa mukaan.
Minä laitan viiltoihin myös puolikkaita sipulirenkaita, nam!
Miksi joku paistaisi pelkän jauhomakkaran?
Vierailija kirjoitti:
Koska se maistuu mustaleiman kanssa paremmalta. Ostankin molempia ensi kauppareissulla.
Eikä maistu kun vaan Oltermannin tai Arkijuuston. Kyllä jämpti on nii, ne on ainoita oikeita.
Voitto ilman juustoa on teeskentelyä!
Vierailija kirjoitti:
Lähde tuohon "viralliseen" reseptiin?
Lähde: https://www.vauva.fi/keskustelu/5309164/miksi-jotkut-laittavat-uunimakk…
Mmmh, alkoi tehdä mieli juustoisaa uunimakkaraa 🤤
Vierailija kirjoitti:
Miksi ja miksi. Senkun viillotat nakkisi vaikka diagonaalissa.
Loukkaa ap:n kaltaiset toisten tekemisten kyttääjät. Miksei voi vaan antaa muiden tehdä miten tekevät. Aina pitää olla miksittelemässä.
Vierailija kirjoitti:
Minä laitan viiltoihin myös puolikkaita sipulirenkaita, nam!
Miksi joku paistaisi pelkän jauhomakkaran?
Nii. Kun niitä saa myös lihaisina.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä laitan viiltoihin myös puolikkaita sipulirenkaita, nam!
Miksi joku paistaisi pelkän jauhomakkaran?
Nii. Kun niitä saa myös lihaisina.
Lihaisia sipulirenkaita?
Miksi ja miksi. Senkun viillotat nakkisi vaikka diagonaalissa.