Uskallatko lämmittää ja syödä EILISTÄ kanaa?
Kuulemma ei saisi... proteiini muuttuu huonostisulavaksi
Kommentit (23)
Siis jääkaapissa ollut? Tottakai. Olen tehnyt niin monesti.
Jos on ollut kylmässä uskallan ja syönkin usein .
Pidän eilisen kanan aina lämpöisessä niin ei tarvitse lämmitellä.
Vierailija kirjoitti:
Jos on ollut kylmässä uskallan ja syönkin usein .
Kuulemma tulee maha kipeäksi eikä se sula kunnolla
En uskaltaisi selvinpäin. On niin pelottavaa.😳
Joo en. Kaikki kauppojen SADAT kanavalmisruuat ovat syömäkelvottomia. Niissä se kana on vielä päiväkausia vanhaa!
Riisi on pahin bakteeripesä ruokamyrkytyksiä ajatellen. Pöydälle jäänyt kanakin on turvallisempaa syötävää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos on ollut kylmässä uskallan ja syönkin usein .
Kuulemma tulee maha kipeäksi eikä se sula kunnolla
Mistä sä oot kuullu näitä vääriä huhuja?
Lämmitän tänään maanantaina tehtyä kanaa. Kuinkahan huonoksi sen proteiinit on jo mennyt? Ovatko jo luokkaa myrkky?
Jääkaapissa säilyy kypsennetty ruoka helposti viikonkin. Haista ja maista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos on ollut kylmässä uskallan ja syönkin usein .
Kuulemma tulee maha kipeäksi eikä se sula kunnolla
En ole huomannut tuollaista mutta voi olla yksilöllistä .
Sun pitää ryöpätä se kana ennen käyttöä. Poistaa kanan myrkyt.
Mitäs se tänään on, jos eilen oli kanaa?
https://askelterveyteen.com/ala-lammita-uudelleen-naita-ruokia/
Ahaa, siis tämmöisestä höpöpöpö lehdestä kotoisin tuokin juttu!
Vierailija kirjoitti:
Mitäs se tänään on, jos eilen oli kanaa?
Broileria
Vierailija kirjoitti:
https://askelterveyteen.com/ala-lammita-uudelleen-naita-ruokia/
Ahaa, siis tämmöisestä höpöpöpö lehdestä kotoisin tuokin juttu!
Kaikkia noita mainittuja ruoka-aineita olen lämmittänyt. Ei ole mitään ongelmia mistään koskaan tullut.
Jos uskoisi kaikkea, mitä netissä lukee, ei voisi syödä mitään.
https://askelterveyteen.com/ala-lammita-uudelleen-naita-ruokia/
"Jos kanaa jää yli, sen voi lämmittää uudelleen seuraavana päivänä, mutta lämmitykseen tulee käyttää matalaa lämpötilaa."
https://www.stara.fi/2017/04/02/ala-lammita-naita-ruokia-mikrossa-toist…
"Kanan voi lämmittää uudestaan, mutta se pitää tehdä mahdollisimman korkeassa lämpötilassa esimerkiksi paistinpannulla tai uunissa."
Että kumpaakos sitten uskoisi?
Oon niin hurja, että uskallan lämmittää ja syödä ihan toissapäiväistäkin kanaa,jos se on ollut kylmässä säilössä.. Jos tää ei ole trolli, niin erittäin huolestuttavalta alkaa kuulostaa se, ettei nykyään muka saisi /pysty/ kykene/ uskalla/ osaa tehdä mitään ilman että ensimmäisenä lukee jonkun " tosi luotettavan lähteen" tutkimustuloksen, ja kehittää siitä hirveät salaliittoteoriat tulille.
Miten ihmeessä sitten joskus aiempina vuosikymmeninä mahtoi ihmiset osata syödä ruokaa monta päivää ilman nettiä, ja pysyivät vielä hengissäkin? Ja ei, kyseessä ei ollu pyhä henki vaan maalaisjärki.
en