Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Osaisinkohan joku auttaa: juustokakun säilyvyys

Vierailija
24.09.2023 |

Pitäisi tehdä juustokakkua myyjäisiin,jossa teltan lämpötila tulee olemaan noin 10C.

Mikä on elintarvikehygienian näkökulmasta säilyvyys/kauanko saa olla tuossa lämpötilassa tarjolla? Mistä löytyisi virallista ohjetta?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
24.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilyvyyden ratkaisee tuotteen lämpötila, ei tilan lämpötila. Jos laitat kylmän alustan, niin taatusti säilyy lähes koko päivän. Kymmenasteisessa ulkoilmassa tuskin ehtii päivän aikana lämmetä niin paljon, että aiheuttaisi mikrobiologisia riskejä (jos on alunperin tehty hygienisesti).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän viisi