Paras "yhden pannun ruoka" joka valmistuu nopeasti?
Kommentit (18)
Kanariisiruoka:
-Sipulit ja valkosipulit öljyssä paistetaan
-sekaan kanasuikaleet, currya, pippuria
- sitten keittämätöntä riisiä 2-3 dl ja kanaliemikuutio
- lisäillään vettä aina välillä
- niitä vihanneksia, mitä kotoa löytyy
- jos on, niin kermaa tai ruokakermaa tai joku
ateriakastikepurkku
Puolisen tuntia kun porisee hissuksiin, on valmista
En lisää suolaa, kun sitä tulee lienikuutiosta
Ei tarvi kuin yhden kattilan: keitä tuorepastaa, sekoita kypsään pastaan valmista pestoa, aurinkokuivattua tomaattia ja mozzarellapaloja.
- Paista jauhelihaa ja sipulia (valkosipulia myös, jos tykkäät),
- Heitä sekaan valitsemasi Uncle Ben's purkki (perus sweet and sour on jees)
- Lisää riisiä tai makaroonia. Sekoita ja syö.
Simpukoita merimiehen tapaan :~~, simpukoita saa nykyään K-kaupoista tuoreena ja keittovalmiina. Näissä ei montaa minuuttia mene ja on vielä halpaakin.
Kattilan pohjalle sipulia, valkosipulia ja jauhelihaa
Kun jauheliha on paistettu, mausteita (suola, pippuri, savupaprika)
Pastaa (muodolla ei ole väliä)
1-2 purkkia tomaattimurskaa, voi olla valmiiksi maustettua jos haluaa, lisäksi lihalientä sen verran että pastat peittyy. Itse lisään joskus myös maitoa/kermaa hieman tai ranskankermaa
Keittele niin kauan kunnes pasta on valmista ja ääntä kohti
Kookosbroileripasta:
400 g maustamatonta broilerinfileetä
2 rkl öljyä
1 punasipuli
12 tummaa herkkusientä
4 dl kookosmaitoa
6 dl kanalientä
350 g pastaa
2 valkosipulinkynttä
1 rkl inkivääriä raastettuna
1 tl punaista currytahnaa
200 g varsiparsakaalia
1 punainen chili
kourallinen basilikanlehtiä
suolaa
valkopippuria
Pilko kasvikset ja suikaloi broileri. Paista broileri kasarissa tilkassa öljyä lähes kypsäksi. Lisää joukkoon sienet sekä sipuli ja kuullota hetki. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Kaada kasarista lautaselle odottamaan.
Laita kanaliemi ja kookosmaito kasariin, kiehauta. Lisää pasta joukkoon, sekä punainen currytahna, inkivääri, valkosipuli ja chili, jos haluat tulisemman version. Keitä hiljaa hymyillen 10 minuuttia. Lisää parsakaali, broileri-sipuli-sieni. Hauduta vielä 68 min kunnes pasta on kypsä. Lisää lopuksi silputtu basilika.
Vierailija kirjoitti:
Kookosbroileripasta:
400 g maustamatonta broilerinfileetä
2 rkl öljyä
1 punasipuli
12 tummaa herkkusientä
4 dl kookosmaitoa
6 dl kanalientä
350 g pastaa
2 valkosipulinkynttä
1 rkl inkivääriä raastettuna
1 tl punaista currytahnaa
200 g varsiparsakaalia
1 punainen chili
kourallinen basilikanlehtiä
suolaa
valkopippuriaPilko kasvikset ja suikaloi broileri. Paista broileri kasarissa tilkassa öljyä lähes kypsäksi. Lisää joukkoon sienet sekä sipuli ja kuullota hetki. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Kaada kasarista lautaselle odottamaan.
Laita kanaliemi ja kookosmaito kasariin, kiehauta. Lisää pasta joukkoon, sekä punainen currytahna, inkivääri, valkosipuli ja chili, jos haluat tulisemman version. Keitä hiljaa hymyillen 10 minuuttia. Lisää parsakaali, broileri-sipuli-sieni. Hauduta vielä 68 min kunnes pasta on kypsä. Lisää lopuksi silputtu basilika.
Mihinköhän se väliviiva katosi? Siis hauduta vielä 6-8 minuuttia eikä 68 minuuttia
Aasialaiset wokkiruoat.
Paistettua riisiä, paistettuja nuudeleita, jne.
Ihan törkeen hyviä, jos vain osaa tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Niko Saarisen lasagne
Tää on muute pinskun äidin alkuperänen. Niko otti häneltä
Tosi hyvää!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niko Saarisen lasagne
Tää on muute pinskun äidin alkuperänen. Niko otti häneltä
Tosi hyvää!
Ai, onko Pinskun äidillä yksinoikeus lasagneohjeeseen?
savuluumuja
vastalypsettyä nuoren katraan valkokastiketta
koiranmaitoa
rekkamiehen pastillit
kädenlämpöinen kaalimehu
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niko Saarisen lasagne
Tää on muute pinskun äidin alkuperänen. Niko otti häneltä
Tosi hyvää!Ai, onko Pinskun äidillä yksinoikeus lasagneohjeeseen?
On, hänhän on keksinyt koko lasagnen.
Kanasuikaleiden ruskistus pannulla, hernemaissipaprikapussi sekaan, pari minuuttia ja lisää valmisriisipussillinen ja mausteita oman maun mukaan. Taas muutama minuutti paistumista ja valmis. 2 jättimäistä annosta tulee.
(Jos haluaa säästää, niin keittää itse riisin jo etukäteen, tosin kestää sit pidempään tämän ruoan valmistus)