Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Pitääkö risottoa tehdessä kokoajan olla hellan ääressä vai riittääkö että kokki on hämmentävä?
06.09.2023 |
Treffiruokavinkkejä kyselen työnjakoa ajatellen.
Kommentit (3)
No mä en hämmennä jatkuvasti, pidän lieden pienellä (1-2 ) eli riidi hautuu, ei kiehu. N 5 min välein sekoitan varovasti
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei riitä. Kokin on oltava myös kuuma.
Alue: Aihe vapaa
Risottoa ei pidä jättää seisomaan. Kuumaa nestettä pitää lisätä vähitellen koko ajan sekoittaen eli kokin pitää olla koko ajan hereillä.