Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suomalaiset elintarvikkeet, jotka eivät enää ole hyviä

Vierailija
02.09.2023 |

Mikä oli mielestäsi ennen hyvää, nykyään syömäkelvotonta?

Kommentit (60)

Vierailija
1/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maustetut jogurtit, ainakin pikareissa - kamalaa laihaa, aromitonta litkua!

Vierailija
2/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Maustetut jogurtit, ainakin pikareissa - kamalaa laihaa, aromitonta litkua!

Kukaan ei ostaisi sitä kilotavarana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Philadelphia tuorejuusto. Se oli joskus hyvää. Nyt maistuu B-luokan maitojauheelle, jossa kostukkeena mautonta rahkaa.

Vierailija
4/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazerin Sininen - täyteläisin suklaan maku ja karamellimainen aromi puuttuu, tilalla aavistus kitkerää käryä.

Vierailija
5/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hk:n sininen.

Ne käyttää siinä nykyään jotain syömäkelvotonta rasvaa.

Vierailija
6/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pandan lakritsi - aromiton, imelä mössö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kabanosseissa luusiruja, ei ollut ennen.

Vierailija
8/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Finnairin mustikkamehu. Oli joskus ihanan raikas... nyt ihan järkky rypäle-omena-esanssi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valion jäätelöt! Olivat ennen kermajäätelöä ja vanilja miellyttävä. Nyt kerman aromista ei tietoakaan, rasvan tuntu kuitenkin on.

Vierailija
10/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Forssan peruna-ja punajuurisalaatti pilattu geenimanipuloinnilla maistuu todella pahalta, samoin Saarioisten laatikot, melkein kaikki leikkeleet, pikkuleivät, leivokset, jäätelöt ja muut.

Ja kun valittaa tästä muunnetusta tärkkelyksestä, väittävät ettei ole geenimuunneltu, vaan tehty paremmin "säilyväksi".

Maku on näissä kaikissa tosi outo, lisätty kermaa ja voita peittämään mitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruisleivat maistuu sokerille/makealle ja vehnäjauholle.

Vierailija
12/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kananmunat. Keltuaisessa oli joskus suoloinen, hyvin maittava maku. Nykyään vastenmielistä, harvoin löytää kelpoja, siis sellaisia että menettelee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Valion jäätelöt! Olivat ennen kermajäätelöä ja vanilja miellyttävä. Nyt kerman aromista ei tietoakaan, rasvan tuntu kuitenkin on.

Jos tarkoitat pingviinijäätelöä niin ei ole valio niitä tehnyt kahteenkymmeneen vuoteen

Vierailija
14/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytetään halvinta mahdollista raaka-ainetta ja luullaan ettei kukaan huomaa. Sitten ihmetellään kun ei kauppa käy entiseen malliin. Moni ennen hyvä tuote on muuttunut huonoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki korput, sämpylät, vesirinkelit ym. joita ei enää paisteta tarpeeksi, että olisi se maistuva tummempi paistopinta niissä, samoin sipsit on ihan liian vaaleita. Eivät maistu yhtään miltään. Sähköäkö siinä säästetään maun kustannuksella? Jää kyllä minulta ostamatta.

Vierailija
16/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruisleivat maistuu sokerille/makealle ja vehnäjauholle.

Ruis ei ole muita viljoja terveellisempi. Se vain yleensä käytetään kokonaisena, jolloin mineraaleja ym. enemmän mukana. Mutta jos "ruisleivän" tummuus tulee siirapista, siinä ei ole tuota etua. Ja onko muutenkaan, kun viljan laatu on heikentynyt, mineraalipitoisuus laskenut jne.

Ts. ruisleipä ei välttämättä ole enää mikään "terveysruoka".

Vierailija
17/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Creme Bonjour tuorejuustot. Ennen olivat ihan tavallista tuorejuustoa, nykyisin laktoositonta. Siirtyminen laktoosittomaan toi ainesosiin kaksi E-koodia ja lötkön ja rakeisen koostumuksen

Vierailija
18/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikki korput, sämpylät, vesirinkelit ym. joita ei enää paisteta tarpeeksi, että olisi se maistuva tummempi paistopinta niissä, samoin sipsit on ihan liian vaaleita. Eivät maistu yhtään miltään. Sähköäkö siinä säästetään maun kustannuksella? Jää kyllä minulta ostamatta.

Päinvastoin, nehän poltetaan yleensä. Luulen, että kärventämisellä yritetään kompensoida huonolaatuisia raaka-aineita.

Vierailija
19/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Creme Bonjour tuorejuustot. Ennen olivat ihan tavallista tuorejuustoa, nykyisin laktoositonta. Siirtyminen laktoosittomaan toi ainesosiin kaksi E-koodia ja lötkön ja rakeisen koostumuksen

Tää ei tosin oo suomalainen. Sori siitä

Vierailija
20/60 |
02.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Valion jäätelöt! Olivat ennen kermajäätelöä ja vanilja miellyttävä. Nyt kerman aromista ei tietoakaan, rasvan tuntu kuitenkin on.

Jos tarkoitat pingviinijäätelöä niin ei ole valio niitä tehnyt kahteenkymmeneen vuoteen

Kuka ne valmistaa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme yhdeksän