Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kun teen jotain uuniruokaa se ruokakerma jää täysin vetisenä sinne pohjalle?

Vierailija
25.08.2023 |

:-(!!

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus ollut samaa. Pienemmällä lämmöllä olem hauduttanut uunissa pidempään..

Vierailija
2/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata näitä korvikkeita käyttää. Perunat imevät kerman itseensä, mutta niistä perunoista ei saa huuhtoa tärkkelystä pois pilkkomisen tai siivutuksen jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mulla vaan koskaan. Tosin ainoo missä käytän ruokakermaa on kinkkukiusaus, muu uuniperunavuokaruoka menee normikermalla.

Vierailija
4/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä oikeaa kermaa, niin ei tapahdu noin. Noi ruokakerma sisältää kaikkee shaibaa. Lue ainesosaluettelo.

Vierailija
5/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

se tarvii jotain emulsiota. sotke kerma kananmunan ja mausteiden kanssa..

vähä reilummin mausteita vielä laitat

Vierailija
6/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen käytettiin munamaitoa. Se muna sitoi sen nesteen ja ruoka pysyi kiinteänä.

Jos ei voi käyttää kananmunia, voi laittaa kerman joukkoon kikhernejauhoja. Toimii samoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, ne ruokakermat on ihan paskaa. Vaihdoin suoraan kuohukermaan niin jo alkoi tulla kunnon ruokaa...

Vierailija
8/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Emulsio tosiaan. Kananmunassa on lesitiiniä, joka on hyvä emugointiaine. Sen vuoksi munamaito toimii niin hyvin. Voit myös käyttää jotain suurustetta kuten Maizenaa tai nuolijuurijauhoa. Itse käytän konjac-kuitua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liikaa nestettä tai väärä paistolämpö- ja aika. Liian alhaisessa lämmössä ei ruoka kypsy ja neste imeydy, liian kovassa lämmössä kypsyy liian nopeasti että neste ehtisi imeytyä, tai ruskistuu pinnalta mutta jää sisältä raa'aksi.

Vierailija
10/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerman sekaan voi laittaa hieman vehnäjauhoa, niin ei jää lillumaan. Kuulema noin tekevät monissa ravintoloissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi pilaat ruoan ruokakermalla? 

Vierailija
12/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joo, ne ruokakermat on ihan paskaa. Vaihdoin suoraan kuohukermaan niin jo alkoi tulla kunnon ruokaa...

Minä jätin kermat pois ja tuli vielä parempaa ruokaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
25.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun otat ruuan pois uunista, anna sen vetäytyä jonkin aikaa, ennen kuin alat syömään.