Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka paljon majoneesia salaattiin?

Vierailija
14.08.2023 |

Teen pekoni-pasta salaattia. Siihen tulee pastaa, pekonia, juustoa ja kasviksia. Laitan kastikkeeksi majoneesia. Kuinka paljon sitä pitäisi laittaa? Pitääkö sillä majoneesilla täyttää kaikki "raot", mitä salaatissa on, vai riittääkö ohut kerros kaikkien salaattiainesten pinnalla, vai jotain siltä väliltä? Vai pitääkö sen salaatin "uida" majoneesissa ihan kunnolla?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
14.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

3 osaa smetanaa tai kermaviiliä, 1 osa majoneesia. Voit laittaa hieman sinappia antaakseen makua ja itse laittaisin hakattua sipulia . 

Jos nyt ei satu olemaan kermaviiliä kotona juuri nyt laita tippa öljyä tai kermaa majoneesin joukkoon, että ei tule niin paksua ja rasvaista.

Vierailija
2/4 |
14.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pidä uida. Laita ohuelti. Majoneesia voi lisätä myöhemmin, jos makaroonit ovat imeneet kaiken ja salaatti vaikuttaa kuivalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
14.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuten kuulostaa hyvältä mutta jättäisin kasvikset pois.

Vierailija
4/4 |
14.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa muistaa, että majoneesin lisääminen liikaa voi tehdä salaatin raskaaksi ja liian voimakkaan makuiseksi. Aloita varovaisesti ja lisää vähitellen, jotta saat juuri haluamasi lopputuloksen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme kaksi