Kuinka paljon majoneesia salaattiin?
Teen pekoni-pasta salaattia. Siihen tulee pastaa, pekonia, juustoa ja kasviksia. Laitan kastikkeeksi majoneesia. Kuinka paljon sitä pitäisi laittaa? Pitääkö sillä majoneesilla täyttää kaikki "raot", mitä salaatissa on, vai riittääkö ohut kerros kaikkien salaattiainesten pinnalla, vai jotain siltä väliltä? Vai pitääkö sen salaatin "uida" majoneesissa ihan kunnolla?
Kommentit (4)
Ei pidä uida. Laita ohuelti. Majoneesia voi lisätä myöhemmin, jos makaroonit ovat imeneet kaiken ja salaatti vaikuttaa kuivalta.
Muuten kuulostaa hyvältä mutta jättäisin kasvikset pois.
Kannattaa muistaa, että majoneesin lisääminen liikaa voi tehdä salaatin raskaaksi ja liian voimakkaan makuiseksi. Aloita varovaisesti ja lisää vähitellen, jotta saat juuri haluamasi lopputuloksen.
3 osaa smetanaa tai kermaviiliä, 1 osa majoneesia. Voit laittaa hieman sinappia antaakseen makua ja itse laittaisin hakattua sipulia .
Jos nyt ei satu olemaan kermaviiliä kotona juuri nyt laita tippa öljyä tai kermaa majoneesin joukkoon, että ei tule niin paksua ja rasvaista.