Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kaurapuuron keittäminen

Vierailija
10.08.2023 |

Miksi se suola pitää kaikkien ohjeiden mukaan laittaa jo keittovaiheessa veteen jos lopputuloksena on kuitenkin neutraalin makuista puuroa, eikö se olisi parempi sirotella vasta aivan lopuksi lautaselle puuron päälle niin toisi jopa makua?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
10.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veteen keitetty puuro maistuu vetiselle jos siinä ei ole yhtään suolaa. Päälle ripoteltava suola ei riitä imho.

Vierailija
2/5 |
10.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolaa saa muutenkin liikaa, ei sitä ainakaan puuroon kannata lisätä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
10.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suolaa saa muutenkin liikaa, ei sitä ainakaan puuroon kannata lisätä.

Suolahullu hereillä.

Vierailija
4/5 |
10.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit laittaa halutessasi lautaselle ensin ja uudestaan päälle.

Vierailija
5/5 |
10.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Veteen keitetty puuro maistuu vetiselle jos siinä ei ole yhtään suolaa. Päälle ripoteltava suola ei riitä imho.

Makuasia. Suolaa on oltava että se näkyy.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi neljä