Mikä ruoka /leivonnainen paranee vanhetessaan?
Onko sellaista? Minusta kaalilaatikko ei kärsi, jos sitä syö parikin päivää tekemisen jälkeen, mutta lasagne ja makaronilaatikko ovat kuivia seuraavana päivänä.
Sacherkakku on minusta parasta vasta muutama päivä leipomisen jälkeen.
Kommentit (33)
Keitot ja padat, jotkut kuivakakut ja marjapiirakat.
Vierailija kirjoitti:
Porkkanakakku
Nam nam. Pitäispä tehdä joku päivä.
Ap
Kuivakakut. Monet padat ja ja kaalilaatikko.
Esimerkiksi risotot paranee. Ne ovat usein maukkaampia ja vähemmän vetisiä. Paranee vain kun voissa paistaa.
Monesti keitot ovat myös maukkaampia.
Vierailija kirjoitti:
Keitot ja padat, jotkut kuivakakut ja marjapiirakat.
Esim. karjalanpaisti. En ole kyllä koskaan tehnyt, mutta voisin opetella.
Ap
Hernekeitto, kaaliruuat ja linssipata on parempaa lämmitettynä kuin juusivalmistettuna. Monet sellaiset pikkuleivät ja kuivakakut, joiden valmistus alkaa rasvan ja sokerin vaahdottamisella vain paranevat vanhetessaan.
Kuivakakut ja uunissa paistettu juustokakku. Pataruoat, kaalikeitto, lihakeitto.
Taatelikakku, keitot ja muhennokset, mokkapalatkin on mun mielestä parempia seuraavana päivänä, samoin mustikkapiirakka.
Kaalilaatikko nyt kaali on edullista.
Mokkapalat, kuivakakut, lihakeitto
Täytekakku pitää täyttää päivää ennen kuorrutusta niin tuloo hyvä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Keitot ja padat, jotkut kuivakakut ja marjapiirakat.
Esim. karjalanpaisti. En ole kyllä koskaan tehnyt, mutta voisin opetella.
Ap
Karjalanpaistin teossa ei ole paljon opettelemista. Vaativuus ei paljon kasva siihen verrattuna, että lämmittää pakasteranskalaiset uunissa. Paistoaika on vain selvästi pidempi.
Pataruuat, banaanikakku ja kuivahedelmäkakut. Kaalilaatikko- ja keitto, hernekeitto, juureen leivottu ruisleipä, omenapiirakka ja juustokakut ovat parhaimmillaan paistamista seuraavana päivänä.
Mansikkakääretorttu tuoreista mansikoista paranee
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Keitot ja padat, jotkut kuivakakut ja marjapiirakat.
Esim. karjalanpaisti. En ole kyllä koskaan tehnyt, mutta voisin opetella.
Ap
Karjalanpaistin teossa ei ole paljon opettelemista. Vaativuus ei paljon kasva siihen verrattuna, että lämmittää pakasteranskalaiset uunissa. Paistoaika on vain selvästi pidempi.
Lihojen ruskistus, tarpeeksi nestettä ja suolaa ja kunnon haudutus.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Keitot ja padat, jotkut kuivakakut ja marjapiirakat.
Esim. karjalanpaisti. En ole kyllä koskaan tehnyt, mutta voisin opetella.
Ap
Karjalanpaistin teossa ei ole paljon opettelemista. Vaativuus ei paljon kasva siihen verrattuna, että lämmittää pakasteranskalaiset uunissa. Paistoaika on vain selvästi pidempi.
Lihojen ruskistus, tarpeeksi nestettä ja suolaa ja kunnon haudutus.
Lihojen ruskistuskaan ei ole tarpeen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Keitot ja padat, jotkut kuivakakut ja marjapiirakat.
Esim. karjalanpaisti. En ole kyllä koskaan tehnyt, mutta voisin opetella.
Ap
Karjalanpaistin teossa ei ole paljon opettelemista. Vaativuus ei paljon kasva siihen verrattuna, että lämmittää pakasteranskalaiset uunissa. Paistoaika on vain selvästi pidempi.
Lihojen ruskistus, tarpeeksi nestettä ja suolaa ja kunnon haudutus.
Haudutetaanko lihat missä asteessa? 150? 175? 200?
Ap :D
Porkkanakakku