Mitä lisukkeita lihapiirakan väliin?
Ehdotuksia kaivataan, mitä laittaa nakkien lisäksi.
Kommentit (49)
Palan painikkeeksi iso tuopillinen kädenlämpöistä kaalimehua.
Suolakurkkuja, kananmunaa, perunasalaattia, sipulia, juustoa, ketsuppia ja sinappia.
-Paistettu kanamuna
- ananasrengas
- juustoa
- raejuustoa/fetajuustoa
-kurkkusalaattia
-salaatin lehtiä, kurkkua, tomaattia
-sipulia joko tuoretta, marinoitua tai rouheena
- kastikkeita
- perunasalaattia
- jauhelihapihvi
Näistä muutamia mitä nyt sattuu olemaan tarjolla.
Tarpeeksi hyvä lihapiirakka ei kaipaa mitään väliin. Sisällä pitää olla valmiina hyvä satsi keitettyä ohraa, paistettua jauhelihaa ja hitunen kirveliä suolan ja pippurin lisäksi.
Jos marketti lihis, niin nakit ja lihis höyrytetään lämpimäksi. Mausteeksi kurkkusalaattia, sinappia ja ketsuppia.
Juustoa ja sipulia jossain muodossa raaka/paahdettu, kananmuna toimii myös (paistettuna paremmin(. Ja lihapiirakasta tule paljon parempi kun sen paahtaa rapeaksi uunissa tai leivänpaahtimessa halkaistuna.
T.Fleshpie xpert
Tee Atomi tai Vety. Lihapiirakan väliin sipaus voita, sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia, raakaa sipulia, valkosipulimajoneesia, kinkkusiivuja ja kananmuna siivuina.
Lämmin lihapiirakka kaipaa väliinsä tietenkin kunnolla nakkia ja lopuksi majoneesia.
Sää-Lissu laittaa tiedät kyllä mitä.
Vierailija kirjoitti:
Juustoa ja sipulia jossain muodossa raaka/paahdettu, kananmuna toimii myös (paistettuna paremmin(. Ja lihapiirakasta tule paljon parempi kun sen paahtaa rapeaksi uunissa tai leivänpaahtimessa halkaistuna.
T.Fleshpie xpert
Lisään vielä suolakurkku ja vain sinappi+ketsuppi. Ei mitään majoneesia tai muita sörsseleitä.
Balkanin makkaraa paksu viipale, jauhelihapihvi ja ananas, mausteet sekaan.
Vierailija kirjoitti:
Tee Atomi tai Vety. Lihapiirakan väliin sipaus voita, sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia, raakaa sipulia, valkosipulimajoneesia, kinkkusiivuja ja kananmuna siivuina.
Mä ymmärtäisin tän, että keitettyä kanamunaa. Eikai paistetttua siivuteta...
Uusi ajatus, mutta ei niin luotaantyötävä, kun rakastan keitettyjä munia.
"Mä ymmärtäisin tän, että keitettyä kanamunaa. Eikai paistetttua siivuteta..."
Keitettynä tulee. Ajattelin tehdä nämä Lappeenrantalaiset perinteiset lihapiirakat.
Meidän isä tapasi tilata aina grilliltä lihapiirakan, mausteeksi sinappi kurkku ja raaka sipuli. Pettämätön valinta😁
Söin tänään ihan ilman mitään. Muuta kun mökiltä löytynyttä sinappia vähän päälle.
Vierailija kirjoitti:
Lämmin lihapiirakka kaipaa väliinsä tietenkin kunnolla nakkia ja lopuksi majoneesia.
Kunnollinen nakki pitää olla!
Mä laitan cheddarjuustoa ja ketsuppia. Nam 😋