Kotimainen ahvenfile
Niin mielellään ostaisi, mutta, 14,50 250 grammaa. Niitä menee paketti per syöjä. 60 euroa pelkät kalat. Voi miten kallista on.
Kommentit (7)
Minä ongin itse ja nyljen ja paistan. Ei ihan filettä, mutta melkein. Ja tosi hyvää. Paistoin jälkeen riittää kun poistaa selkäruodon ja isoista ehkä alhaalta edestä isommat ruodot. Pienet ahvenet menee siltään mitään poistamatta.
Siksi me kalastetaan kalat itse. Ei ole mitään järkeä ostaa kaupasta kalaa.
Meidän lähikaupassa oli just 15€/kg file ja 6,9€/kg perattu ahven.
Vierailija kirjoitti:
Meidän lähikaupassa oli just 15€/kg file ja 6,9€/kg perattu ahven.
Tuon vielä jaksaisi maksaa. Ehkä täyyy katsoa tarkemmin, jos löytäisi. Mutta selvä on, etten itse osaa kalastaa isoja ahvenia.
Minulla on 7 kg ahven fileitä pakastimessa. Olen itse kalastanut verkoilla. Myyn niitä 20 euroa kilon. Olen jo myynyt noin 22 kg tänä kesänä. Pian alkaa ahvenet tulla matalikoille ja sitten niitä saa 50 kg viikossa ja 50 kilosta saa noin 18 kg fileitä. Voi että kun menen joka päivä kalaan jos ei ole kovaa tuulta. Syön itsekkin paljon mutta myyn suurimman osan.
35 euroa kilo kaupassa. Ehkä kannattaa itse kalastella. Vaivaa siinä on mutta kyllä ahvenia voi saada paljonkin jos on sinnikäs.
Ongi itse