Eiliset keitetyt uudet perunat. Mitä tekisit niistä savulohen ja grillmakkaran kaveriksi?
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Paistaisin pannulla.
Samoin. Paljon voita ja suolaa.
Lisää perunoille hieman öljyä ja mausteita, laita uunipellille ja litistä esimerkiksi lasinpohjan avulla. Paahda n 200 asteessa uunissa kullanrapeiksi molemmilta puolilta.
Lisäisin vielä annokseenne vihersalaattia ja tsatsikia.
Bon appetit!
Perunanyyttejä! Pilko perunoita, lisää sipulia ja mausteita, tuorejuustoa ja juustoraastetta, folioo ympärille 😊
Paistaisin pannulla/muurikalla. Sekaan valkosipulia ja kevätsipulia jos löytyy.
Vierailija kirjoitti:
Perunanyyttejä! Pilko perunoita, lisää sipulia ja mausteita, tuorejuustoa ja juustoraastetta, folioo ympärille 😊
Ja nää siis grilliin, tai grillivastuksella uuniin 👍🏻
Minä vain paloittelisin rouheiksi paloiksi ja pyörittelisin kermaviilicremefraich-seoksessa jossa mieluisia mausteita mukana. Mausteet voisi mennä chilimäiseen suuntaan tai savumaiseen, tai valkosipuliseen. Tai kevät-ja ruohosipulia hienoksi hakattuna ja hieman sitruunaa.
Kiitos, loistavia ideoita! Kokeilen nyt lyttypottuja kun parmesaniakin sattuu olemaan. Muut ehdotukset testaan toisella kertaa!
-ap
Miten olisi perunasalaatti?