Älä osta tätä elintarviketta + perustelu
Tumma luumu, Tanya:
MAUTON (pientä outoa sivumakua lukuun ottamatta) vaikka ostin tummimpia, lähes mustia. Maksoi 4 euroa, ja heitin pois. Ei yhtään makeutta, saati aromia. Yhtään! Ei voi olla kovin terveellisyäkään tuollainen väkisin tuotettu onneton "hedelmä".
Kommentit (18)
Oululaisen paahtoleopä:
sitkeä rakenne ja pölymäinen maku.
Vierailija kirjoitti:
alkuperämaa: Espanja?
Kyllä. Tuottavatko he MITÄÄN maukasta? Kerran Kanariansaarilla jouduin miettimään, tosissani, maistoinko esoanjalaisessa tuotteessa yhtikäs mitään. Ha huom. minulla on tarkka haju- ja makuaisti.
Kaikki mahdolliset grahampaahtoleivät, on kuin kasaan puristettua sahajauhoa.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki mahdolliset grahampaahtoleivät, on kuin kasaan puristettua sahajauhoa.
En voi käsittää, kuinka suomalaiset tyytyvät siihen. Ehkä suomalaiset eivät tiedä, miltä leivän kuuluisi maistua. Kun leipä on hyvää, sen syöminen pelkkänäkin on valtava nautinto.
Ja ajatelka, että joku ruokkii sillä "sahajauholla" lapsensa! Kannattaisi aina koemaistaa ensin... Ja olla edes hiukan vaativa sen suhteen, mitä kehoonsa laittaa. Ellei vaadi, saa lopulta sontaa.
Verkolla pyydetty kuha saimaalla, verkkoihin voi hukkua norpatkin
Koska täältä poistetaan yksittäisiä kommentteja ilmiannoin koko ketjun.
Maukkaasta leivästä tulee kauniita lapsia. Mauttomasta, jopa pahasta leivästä, ei voi tulla kauniita lapsia, koska tiedättehän: huonosta ei saa "kultaa".
Paha leipä (ja moni muukin paha, esim. pahasta viljasta tehdyt murot, puurohiutaleet, jne.) on ihmisen evoluutiossa suhteellisen nuori ilmiö, eikä ennusta hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Koska täältä poistetaan yksittäisiä kommentteja ilmiannoin koko ketjun.
Pahan leivän syönnistä seuraa ärtynyt mieli.
"Parempi ruoka, parempi mieli!" -Atria
"Edullinen" makkara. Ovat valmistettu teurasjätteistä ja täyteaineista. Mm. broilerin nahoista ja jaloista, sikojen kärsistä, nahasta=luonnonsuolikuori, hännistä, kivespusseista, peniksistä, persreijän ympäryksistä, korvista, silmistä, kamarasta eli lihankaltaisista aineksista. Saattaa joukossa olla em. osia nautaeläimistäkin. Lisäksi makkara sisältää sahanpurua, perunajauhoa, vettä, rehuohraa. rehuperunaa, väriaineita, E-lisäaineita, suolaa, mausteita. Ehkäpä joskus rottaakin.
Väite, että makkarafabriikit toimivat joskus krematorioiden vainajaruuhkan purkajina lienee keksitty juttu. Ja olisihan esim. jonkun kuppaan kuolleen aivot raakamakkarassa terveysriski syöjälleen.
Lidlin omat sipsit. Ei pysty syömään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
alkuperämaa: Espanja?
Kyllä. Tuottavatko he MITÄÄN maukasta? Kerran Kanariansaarilla jouduin miettimään, tosissani, maistoinko esoanjalaisessa tuotteessa yhtikäs mitään. Ha huom. minulla on tarkka haju- ja makuaisti.
Itse asunut Espanjassa ja olen kokki .Rakastan espanjalaisia tuotteita. Paras ruoka !
Ostin Lidlistä pekoniin rullattuja makkaroita. Paloi melkeen kämppä. Siskon mies laittoi grilliin katoksen alle ja grilli paloi sekä puoli kattoa.Nämä makkarat on vaarallisia. Kaikki tämä tapahtui hetksessä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska täältä poistetaan yksittäisiä kommentteja ilmiannoin koko ketjun.
Pahan leivän syönnistä seuraa ärtynyt mieli.
"Parempi ruoka, parempi mieli!" -Atria
Siitä seuraa ärtynyt suoli. Koska huonot viljat sairastuttaa.
Olive harvesting and bird deaths
Pikkulintuja kuulee oliiviöjyn takia, koska imeytyvät oliivien korjuussa käytettyyn tyhjiökoneeseen. Täältä löytyy tietoa miten valita merkki, jonka valmistuksen takia pikkulintuja ei ole kuollut. Yleisenä sääntönä voi sanoa, että KANNATTAA ostaa kreikkalaista luomuöljyä, koska siellä niiden tuotannossa oliivit poimitaan käsin eikä käytetetä tuota julmaa tekniikkaa.
https://www.ethicalconsumer.org/food-drink/olive-harvesting-bird-deaths
Vierailija kirjoitti:
Ostin Lidlistä pekoniin rullattuja makkaroita. Paloi melkeen kämppä. Siskon mies laittoi grilliin katoksen alle ja grilli paloi sekä puoli kattoa.Nämä makkarat on vaarallisia. Kaikki tämä tapahtui hetksessä.
Ei oo makkaran vika jos sitä ei osata grillata. Ei sitä rasvaa saa päästää valumaan ja palamaan.
Luumut on Espanjassa tuotettuja.
Jostain syystä espanjalaiset tuottavat mauttomia elintarvikkeita. Verrattuna vaikkapa Ranskaan.