Siis miten ne fonttien värit menikään??
[color=Lavender] ja mitä sitte? [colr=Thistle3] vaihtuuko väri?
[color}Turquoise3]Miksi mulle ei näy ainakaan muiden värit?
Kommentit (131)
[color=crimson]Näyttääkö tää nyt ihan tavalliselta?
[color=SlateBlue][size=2][u]Hulabaloo ;)
[/color][/size][/u]Hulabaluu :)
[color=orangered][b]koira
[color=salmon][b]kissa
[color=Goldenrod1][b]skuubiduu :)
[color=olivedrab]ladidi
[color=darkorchid]ladida
[color=darkgreen] Testataan tätäkin.
Testaus jatkukoon. [color=red]
[color=darkblue] Katsotaan onnistuuko.
[color=purple] Toivottavasti.
[color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=darkblue]
MITEN TEKSTI NÄKYY[color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color]
[color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=darkblue]TESTING[color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color]
[color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=darkblue]Testi[color=red][size=5]♥[/size][/color][color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color]
[color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=darkblue]Testi[color=red][size=5]♥[/size][/color] [color=red][size=5]♥[/size][/color][color=red][size=5]♥[/size][/color]
[color=red]¢¾[/color][color=pink]¢¾[/color][[color=red]¢¾[/color]color=pink]¢¾[/color][color=red]¢¾[/color][color=pink]¢¾[/color]
[color=indigo][size=12]* * kukkuluuruu * *[/size][/color]
[color=red]♥[/color] [color=pink]♥[/color] [color=red]♥[/color] [color=pink]♥[/color] [color=red]♥[/color] [color=pink]♥[/color]
[size=10]* miten tää koko *[/size]
[color=red] Huitshapeli [color/], [color=red] Määitte [color/] ja [color=red]Viipero [color/],
[color=red]Huitshapeli[color/], [color=red]Määitte[color/] ja [color=red]Viipero[color/],
[color=red][size=8]♥[/8 ][/color]