Kokkaan uunissa pellillä kanamunia!
Suvussa kulkenut resepti, jossa voi olla eri variaatioita.
Tällä kertaa minulla on:
Yksi pippurilla maustettu
Toinen wasabi-seesam sekoituksella maustettu
Kolmas suolalla maustettu
Neljättä ei ole maustettu
Mikäköhän on paras uunikanamuna?
Kommentit (6)
Kanamunat voi myös "keittää" uunissa, muistelin että armeijan keittiössä munat kypsennettiin uunissa, ei keitetty vedessä.
Vuonna niks naks pistin uunipellille ranskalaisia ja makkarakuutioita lenkistä. Kun olivat lähes kypsiä, rikoin koloihin kananmunia ja annoin uunin jälkilämmön hoitaa homman loppuun. Hyvin upposi kohti mahahappoja.
Teresa Välimäen peltiruoka jota kukin voi varioida oman makunsa mukaan.
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/0d8efd5c-4ab3-46a0-ae23-56a…
Hassu aloitus