Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos teen nyt raparperipiirakan, kuorinko raparperin vai sellaisenaan?

Vierailija
18.06.2023 |

Kumpi tapa oikea?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
18.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö ohjeessa lukenut, tottakai kuorit sen sitkeän kuoren pois.

Vierailija
2/6 |
18.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko se näin alkukesästä sitkeää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
18.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina olen kuorinut ja suosittelen niin tekemään.

Mutta kukin tavallaan.

Vierailija
4/6 |
18.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen kuorinut, mutta ei se mitenkään välttämätöntä ole.

Vierailija
5/6 |
18.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohuista tuoreista ei yleensä tarvitse kuoria, paksuista yleensä kannattaa.

Vierailija
6/6 |
18.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuule päätäppä ihan itse.