Lehtipihvi on ohut jauhelihapihvi
Miksi maksat jauhelihapihvistä niin paljon? Parempaakin saa ravintolasta.
Kommentit (17)
Kyllä ne ennen on kokolihaa ollut. Meneekö nyt jo niin huonosti, että ne tehdään pesemättömästä jauhenlihasta?
Ajatteles, jotkut tilaa ihan kunnon ravintolassa hampurilaisen, vaikka kaupasta saa eurolla.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä ne ennen on kokolihaa ollut. Meneekö nyt jo niin huonosti, että ne tehdään pesemättömästä jauhenlihasta?
Aika vähällä määrällä fairya saa pestyä kilokaupalla jahenlihaa. Eli tuskin sentään.
liha on myös erilaista
.
Se otetaan eri kohdasta!
Vierailija kirjoitti:
Kyllä ne ennen on kokolihaa ollut. Meneekö nyt jo niin huonosti, että ne tehdään pesemättömästä jauhenlihasta?
Porvoostako olet kun peset jauhelihan?
Lehtipihvi tehdään naudan ulkofileestä. ABC yritti jo vuosia sitten kusettaa tarjoamalla jauhelihasta tehtyä "lehtipihviä", jäivät kiinni ja alkoi selittely ja anteeksipyytely.
https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016080121986123
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000001231883.html
Aito lehtipihvi on lehtimäisen ohueksi hakattu naudan kokolihapihvi. Järkytys olikin suuri aikoinaan -90 luvulla Kuusamon tai Kajaanin keskustaravintolassa, kun sain jauhelihapihvin eteeni. Sellainen se kuulemma on, sanoi kokki.
Joo lehtipihvi on ohuen ohueksi nuijittu naudan kokolihapihvi. Kuivaakin kuivempi ja pahvin makuinen. Päällä joku voinappi muka antamassa makua.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä ne ennen on kokolihaa ollut. Meneekö nyt jo niin huonosti, että ne tehdään pesemättömästä jauhenlihasta?
😂
On niitä kaupastakin saatavilla jotain jauhelihasta tehtyjä "lehtipihvejä". Ei kannata sitten mennää enää ikinä siihen ravintolaan, jossa pihvit on jauhelihaa, jos siis ei ole erikseen mainittu, että on jauhelihapihvi kysymyksessä.
Vierailija kirjoitti:
Joo lehtipihvi on ohuen ohueksi nuijittu naudan kokolihapihvi. Kuivaakin kuivempi ja pahvin makuinen. Päällä joku voinappi muka antamassa makua.
No se on ihan niin kuiva, kun miten kuivaksi sen paistaa.
Se on köyhän miehen lehtipihvi. Jauhelihaköntistä kaulitaan kelmun välissä ohut pihvi ja laitetaan se pakkaseen. Sieltä sitten kohmeisena pannuun, hyvää on, mutta ei se kokolihaa ole :D
Kokolihasta tehdään.
Jauhelihasta tehty on ns saiturinpihvi
Ap on tehnyt ikänsä lehtipihvinsä väärin.
JAUHElihapihvi?! No nyt on settiä...