Säilöntäaineallergiat ja erikoisimmat ruoka-aineallergiat.
Kertoisitteko minkälaisia teillä tai tuttavillanne löytyy.
Epäilen saaneeni vatsan kouristeluja ja ripulin syötyäni kastiketta, jonka valmistin valmiskastikejauheesta ja lihaliemikuutiosta.
Näitä kahta käytän todella harvoin.
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Viinirypäleet ja ja kaikki sulfiitit
Minulla myös sulfiitit. Niiden takia en voi juoda ollenkaan viinejä ja monet kuivatut hedelmät on myös riski.
Aikaisemmin sain vatsaoireita vanilijajäätelöstä, siihen aikaan kun se oli vielä kellertävämpää kuin nykyisin. En tiedä, mikä siinä aiheutti oireita. Nykyisin voin syödä, ilmeisesti reseptiä on muutettu.
Kaipa mille tahansa voi olla oikeasti allerginen? Keittiöuran varrella on tullut vastaan vaikka ja mitä - aina on otettava asia vakavasti. Tillille allerginen tapaus jäi mieleen, ehkäpä miltei konfliktiksi ajautuneen tilanteen vuoksi.
T: kokki evp
Tilliallergista ei ole vielä tullut vastaan. Anafylaktisesti basilikalle allerginen kylläkin on. Persilja allergikko toinen. Sitten on näitä tavallisempia, kuten soija, selleri, raaka porkkana, tomaatti, maito, kananmuna.
Viinirypäleet ja ja kaikki sulfiitit