Lue keskustelun säännöt.
Fazer aikoo siirtya suklaalevyissaan samaan kuin esim panda ja marabou jo on eli se muovipaperikuori =/ menee maku koko suklaalta kun sen muoviin
07.12.2006 |
pakkaa
minusta marabou menetti " makunsa" heti kun käärepaperi vaihtui . ennen hyvästä suklkaasta tuli jotenkin mauton ja hajuton. oletteko huomanneet samaa?
Kommentit (3)
lähinnä leivontasuklaita. Ei sitä folion syvällisempää merkitystä tarvitse kaikkien ymmärtääkään ;)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
käytettiin juuri Fazerin sinistä. pakattiin suklaa siten että se oli kosketuksissa painotavaran kanssa, ja suklaata maisteltiin ihan oikeasti raadin kanssa. Ne värit jotka päästivät haittamakua/hajua raakattiin pois. Se folio on ehdoton. lakkasin ostamasta Maraboun maitosuklaata siinä samassa kun tuli se muovikääre, väljähtynyt maku on juuri oikea ilmaisu
ei hyvä ei hyvä. Mua ärsytti jo suunnattomasti kun geishat ja fazerinat alettiin pakata noihin uusiin pakkauksiin, se paperi plus foio oli parempi, ja siinä suklaa maistui paremmalta, ja se suklaapatukan muotokin oli parempi (eli pienemmät palat ja palojen välissä suklaata pitämässä kiinni toisesta palasta)