Muita, joita ulkomaalainen ruoka ällöttää?
Siis ulkomailla ravintolassa tehty ruoka. Itse en pysty yhtään nauttimaan niistä ruoista, koko ajan sellainen olo että onkohan esimerkiksi liha kunnolla kypsennetty ja ylipäätään hygienia epäilyttää tosi paljon. Enkä voisi kuvitellakaan että ostaisin ulkomailla toreilta jotain epämääräistä, ties kauanko pilaantuvia tuotteita on säilytetty lämpimässä jne.
Kommentit (12)
Ei ällötä. Asun ulkomailla. Käyn täällä ravintoloissa, ostan torilta hedelmiä, vihanneksia ja marjoja. En ole sairastunut.
Meinaat, että kaikissa muissa maissa jokainen on jatkuvasti ruokamyrkytyksen kourissa, kun eivät saa suomalaista ruokaa? :D
Osta mitä paikalliset ostavat. Syö mitä paikalliset syövät.
Riippu kai siitä missä sitä syö.
Itseäänkin on helppo psyykata tykkääkö jostain vai ei.
Juu ällöttää muakin. Oon nyt 11 vuotta asunut ulkomailla enkä ole kertaakaan uskaltanut syödä mitään.
Tämä ap on juntti, joka ei ole ulkomailla ikinä käynytkään.
Ei minua, eikä perhettänäkikään ällötä.
Syömme pari kolme kertaa kuussa pizzaa, ja se on aina itse tehtyä, useimiten perheemme nuoret tekevät, perjantain saunaillan pizzan koko perheelle. Pizza on alkuperältään italialainen.
Kesällä grillissämme paistetaan hampurilaispihviä, hampurilaisiin, tämäkin perheen kahden teinin toivomuksesta.
Äitinä leivon hampurulais sämpylät, teinit tekee maustetusa jauhelihasta hampurilaispihvit ja kypsentävät ne isänsä kanssa pihagrillissä, huutojen, moitteiden, ja huumorin kera.
Hampurilaisten kokoaminen, mausteineen, on mitä suuremmassa määrin, teinien vastuulla
Hampurilaiset ovat lähtöisin Saksasta, mutta nyt ne ovat suosituin usalaisten pikaruoka.
Mutta siis kaikissa tapauksissa ULKOMAINEN RUOKA.
Sama suositussa suomalaisten talviherkuissa, kuten:
Borss-keitossa. Blineissä. Unkarilaisessa pustan pojan paprikakeitossa.
Ja useissa uunipadoissa.
Myös Suomen juhannuksen uusien perunoiden ja kalapitoisen pääruuan malli on lähtöisin Ruotsista. Siellä juhannussilli ja snapsit kuuluvat juhannusaaton pääateriaan.
Tosin tuo juhannuksen pääateria kala, on Suomessa lohi.
Risottokin on Suomessa ulkomainen ruoka, Italiasta.
Samoin nachot, Meksikosta.
Ja niin edelleen.
Minä en pidä ruoasta, josta ei näe, mistä se on tehty. Sain parissa vuodessa loppuiäkseni kyllikseni oudosta ruoasta asuessani Lähi-Idässä. Kaikenlaisia mössöjä oli pöydässä kulhokaupalla, mutta vain leivän pystyi jotenkuten tunnistamaan. Puhuin kerran siitä, että kaipasin ihan vain kokonaisia keitettyjä tai uunissa valmistettuja perunoita, ja seuraavana iltana kuulin, että nyt on perunoita. Kai se vihreä liemi oli perunaa, vaikkei se näyttänyt eikä maistunut siltä.
Ulkomailla ruoka on ihan hyvänmakuista, usein herkullistakin. Jollei sitä kuitenkaan tunnista raaka-aineikseen, otan mieluummin jotain muuta.
Vierailija kirjoitti:
Meinaat, että kaikissa muissa maissa jokainen on jatkuvasti ruokamyrkytyksen kourissa, kun eivät saa suomalaista ruokaa? :D
Kunnolla kypsennettyä ja Fairylla pestyä :D
Juu ap, juup juu.
Kuitenkin huolettomasti ostat Lidlistä, ostat kevyesti kiinalaisista taikinoista tehtyjä nakkikääröjä, sun muita tuoreleipomuksia!
Tiesitkö, että kiinalaisissa niin tuore- kuin muissa valmis-ja pakastetuotteissa ja taikinoissa, on aina mukana hyönteisiä, nilviäisiä, koiran / tai kissan lihaa.
Ja niin edespäin !
Vai miksi muka luulet, jotta Lidl pysty myymään useita tuotteittaan halvemmalla.
Kuin suomalaiset, rankan valvonnan olevat elintarvike yrityset?
Mä kysyn vaan.
Tosiasia aina on se että LAADULLA ON HINTANSA.
Sama rakennus- ym. teollisuudessa.
Sekunda on sekundaa, kaikkialla maailmassa.
Kakkos-kolmos laatu ei milloinkaan ole A-luokkaa.
Testin tulos: olet aito ennakkoluuloinen juntti.