Miksi juustokakuista tehdään niin hirveän makeita? Raskasta syötävää, kun sisältää kermaa, juustoa, rasvaisia keksejä voilla ja vielä ison määrän sokeria
Parempaa olisi usein puolella sokerimäärästä.
Muita joille niin makea ei iske?
Kommentit (72)
Vierailija kirjoitti:
Kerropa, miten juustokakku sitten tehtäisiin ilman tuorejuustoa, kermaa, keksejä, voita, sokeria? Se ei sitten ole enää juustokakku.
Jos makea ei iske, älä syö. Tai ota vain pienen pieni siivu.
Eihän juustokakkua/makeaa joka päivä syödä.
Oman juustokakkusi reseptiä odotellen...
Tuossahan kritisoitiin lisätyn sokerin määrää, että se on liikaa? Kun on muutenkin raskaat raaka-aineet.
Voi tehdä täysin sokerittomana jos haluaa!
Juuston sijaan itse käytän usein rahkaa, tulee kevyempää mutta toki silloin tarvitsee sokeria koska muuten on erittäin hapanta. Lopputulos on kuitenkin (hyydytetty) juustokakkumainen
Yli puolet suomalaisista on ylipainoisia.
Jaa-a, en tiedä millaisia kakkuja sinä olet syönyt tai kenen tekemiä, mutta en ole koskaan löytänyt sellaista ohjetta, jossa valmistukseen tarvittaisiin ylimääräistä sokeria. Niillä ohjeilla minkä kanssa on tullut juustokakkua tehtyä, ainoat sokerit ovat olleen keksipohjassa tai täytteeseen sekoitetussa suklaassa / soseessa.
Vierailija kirjoitti:
Kerropa, miten juustokakku sitten tehtäisiin ilman tuorejuustoa, kermaa, keksejä, voita, sokeria? Se ei sitten ole enää juustokakku.
Jos makea ei iske, älä syö. Tai ota vain pienen pieni siivu.
Eihän juustokakkua/makeaa joka päivä syödä.
Oman juustokakkusi reseptiä odotellen...
Sitten se ei olisi juustokakku
Olen makean ystävä, mutta huomannut, että juustokakkujen ohjeissa ihan liikaa sokeria. Ne ei enää maistu siltä maulta miltä pitäs, vaan pelkältä sokerilta.
Ite laitan sokeria aina huomattavasti vähemmän mitä ohje sanoo. Just tein juustokakun jonka ohjeessa oli 1,5 dl sokeria, laitoin reilu 1/2 dl (laitoin ensin osan, sekotin, maistoin, lisäsin vähän, sekotin, maistoin) ja tuli sopivan makee.
En edes ymmärrä tätä nykyistä juustokakkuinnostusta.
Tuorejuustoa tungetaan joka paikkaan. Se on pelkkää ällöttävää löllöä.
Juustokakussa ei ole mitään syötävääkään. Ohut keksipohja ja loput möyheää massaa. Ei edes kunnon suuntuntumaa.
Se on nyt vaan niin muotia.
Kunnon täytekakku sentään tuntuu siltä että on oikeasti jotain syötävääkin.
Kahvilassa vielä sellainen juustokakku on siivutettu mielettömän pieneksi höttöpalaksi ja hintaa neljä euroa.
Leivon itse kakkuni ja laitan vähemmän sokeria. Kerran unohdin kokonaan, mutta ei se haitannut, kun maustettuun tuorejuustoon on jo lisätty sokeria.
Juustokakkuun kuuluu laittaa myös rahkaa.
Vierailija kirjoitti:
Voi tehdä täysin sokerittomana jos haluaa!
Juuston sijaan itse käytän usein rahkaa, tulee kevyempää mutta toki silloin tarvitsee sokeria koska muuten on erittäin hapanta. Lopputulos on kuitenkin (hyydytetty) juustokakkumainen
"Sokeriton" taitaa vain useimmiten olla sellainen, jossa on keinotekoisia makeutusaineita. Mutta todellakin kakkua voi keventää. Itse laitan vaahtoutuvaa vanilijakastiketta ja purkin vanilija-jogurttia tuorejuuston sekaan, en kermavaahtoa, juurikin sen vuoksi, että kakku on minusta raikkaamman makuinen, ei niin raskas. Ja noissa voi sitten toki valita niitä kevyempiä versiotakin vielä.
Jälleen kerran akat eivät ole ymmärtäneet kakun tai ylipäänsä jälkiruoan ideaa.
Ei ole pakko lähmätä neljänneskakkua lautaselle, ap. Voi ottaa vähän tai olla ottamatta.
Vierailija kirjoitti:
En edes ymmärrä tätä nykyistä juustokakkuinnostusta.
Tuorejuustoa tungetaan joka paikkaan. Se on pelkkää ällöttävää löllöä.
Juustokakussa ei ole mitään syötävääkään. Ohut keksipohja ja loput möyheää massaa. Ei edes kunnon suuntuntumaa.
Se on nyt vaan niin muotia.
Kunnon täytekakku sentään tuntuu siltä että on oikeasti jotain syötävääkin.
Kahvilassa vielä sellainen juustokakku on siivutettu mielettömän pieneksi höttöpalaksi ja hintaa neljä euroa.
Täysin samaa mieltä. Typeriä jenkkitrendejä.
Juustokakku on ihanaa. Erityisesti valkosuklaa-juustokakku.
Vierailija kirjoitti:
Jälleen kerran akat eivät ole ymmärtäneet kakun tai ylipäänsä jälkiruoan ideaa.
Akat 😂
Veikkaan että ap on ikuinen laihduttaja, joka lihoo lihomistaan, mutta sukupuolta en lähde arvaamaan. Miesystäväni tykkää ruuasta ja etenkin makeasta ja lihoi tammi-huhtikuussa 10 kg.
Kaikki muu noissa juustokakuissa vielä meniskin, muttei se liivate. Hyi yöks, kyllä ottamatta jää moinen kakku. Kermakakkua ennemmin kiitos.
Kerropa, miten juustokakku sitten tehtäisiin ilman tuorejuustoa, kermaa, keksejä, voita, sokeria? Se ei sitten ole enää juustokakku.
Jos makea ei iske, älä syö. Tai ota vain pienen pieni siivu.
Eihän juustokakkua/makeaa joka päivä syödä.
Oman juustokakkusi reseptiä odotellen...