Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pesettekö hauenlihan perkaamisen jälkeen?

Vierailija
20.05.2023 |

Voinko laittaa suoraan uuniin vai pitääkö pestä ensin? Mies ja lapset haluaa syödä, mutta itse olen kovin allerginen ja pyrin minimoimaan kaiken kalakontaktin.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
20.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No huh huh! Käske ukko töihin, allergisen ei pidä käsitellä kalaa lainkaan!

Vierailija
2/7 |
20.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on perattu, nopea huuhtelu kylmällä vedellä, siivoa selkärangasta musta munuaismassa pois ja pyyhkäise mahdollinen lima pois ulkopinnalta. Kalan koostumus kärsii voimakkaasta käsittelystä, joten siksi pyritään pesu ja puristelu jättämään mahdollisimman vähiin. Sitten vain suolaa ja mausteita oman maun mukaan ja pellille/pannulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
20.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Periaatteessa mitään tarvetta kalan lihan huuhtomiselle ei ole.  Hauen ulkopinnan lima voi olla voimakkaan makuista, joten perattaessa kannattaa välttää sen joutumista lihan kanssa kosketuksiin. Fileointiveitsen voi pyyhkiä tai huuhtoa työvaiheiden välissä, sekä välttää leikkaamasta sillä sisälmyksiä.

Vierailija
4/7 |
21.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haue on kuulemani mukaan epäterveellistä.

Vierailija
5/7 |
21.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haukea ei pysty perkaamaan, ne helweetillizet piikit menee ristiin ja poikittain monesta kohtaa.

Syömäkelvoton kala.

Vierailija
6/7 |
21.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainoa asia mitä hauesta voi tehdä on kalapullat. Silti tulee ruotoja joukkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
21.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hauki on parasta raakana. Graavisuolatu hauki, nami nami.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän kolme