Miksi suomalaisessa ruokakulttuurissa käytetään niin vähän sokeria? :( Asuin USAssa kuusi vuotta ja nyt on jatkuvasti pää kipeä ja väsynyt olo, kun ei saa tarpeeksi energiaa.
Siellä oli helppoa kun koko ajan oli syötävää käden ulottuvilla ja sai helposti ja edullisesti niin pysyi energiatasot ylhäällä. Ihan kuin limutkin olisi täällä sokerittomampia litkuja. :( Siksi lisäänkin suomalaisiin limuihin sokeria vaikka siinä lähteekin hiilihappoja pois kuohumisen takia. Tykkäsin jenkeissä kun lihapullatkin oli suklaata ja niissä on ihan kunnolla sokeria.
Mulla tulee pää kipeäksi, jos syömiseen tulee taukoa tai en saa tarpeeksi sokeria.
Kommentit (5)
Vaikka tämän takia?
Sokerin syönti ei vähennä ruokahalua, vaan ainoastaan lisää sitä. Sokerilla on voimakas lihottava vaikutus. Seurauksena kakkostyypin diabeteksen ja metabolisen oireyhtymän yleistyminen.
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000001209899.html
Kukas sua estää dippaamsta eiku suklaafondueta tekemästä suklaasta ja uittaa vaikka lenkkimakkaraa siinä
Täällä vauhkoimmat ketoilijat vie jopa hedelmät sekasyöjiltä, kun on sokeria vaan.
Trollauksen arvostelu numerona -1/5.
Lausuunto: "Trollaukseen on saatava edes jotain ideaa tai tasoa. Trollikoulun perustaminen tuottaisi korkealaatuisempia ja provakatiivisempia aloituksia, joista olisi hauska vääntää".