Uusi sääntö että jauhelihaa saa syödä vain 350g viikossa
Kommentit (128)
Se oli rajoitus oli punaista lihaa, ei vain jauhelihaa. Näillä asioilla on iso ero. Luetunymmärrys on tässäkin paikallaan.
haha olen syönyt tuon kokoisen pihvin joka päivä vuosia paska sääntö
Maito- ja naudanlihan tuotannon ympäristövaikutuksista on jätetty laskelmista pois niiden tarvitseman nurmi ja heinäpeltojen n. 30% suurempi CO2 sitomiskyky verrattuna kasvinviljely peltoihin. Syön vastaedeskin pihvin vaikka joka päivä jos minun tekee mieli.
Aion olla noudattamatta uutta lakia
Mikä v tun sääntö? Kuka niitä laatii, joku vihersekoilijako?
Ihan tasan tarkkaan syön enemmän lihaa, ja niin olisi syytä monen muunkin alle vaihdevuosi-ikäisen naisen syödä.
Tuo on sitäpaitsi kypsä paino. Mutta eipä noista tarvi välittää
Pestyä jauhenlihaa saa syödä niin pal et napa ratkeee
mitä vaan voi suositella syödä rasvaista kalaa ja sen sellaista ruokala päättää onko oikeasti varaa ja kuluttajat eivät suosituksista välitä ostavat vaikka punasuolattua makkaraa jokaiselle päivälle ja kuolevat syöpään vapaa maa
Ei ole mikään sääntö vaan suositus ihan omaksi parhaaksesi.
Eipä paljon hetkauta kun en oo tähänkään saakka noudattanu mitään suosituksia ruuan suhteen😂
Punainen liha on paskaa. Valkoinen liha, kala, kana ja kalkkuna ei ole.
Eilen se oli joku ip-lehden suositus, tänään sääntö :D maskikansa
Vaadin, että jauhenlihapaketit muutetaan 350 grammaisiksi. Ja maailma pelastuu!
Vierailija kirjoitti:
Ei ole mikään sääntö vaan suositus ihan omaksi parhaaksesi.
Omaksi parhaaksi ja höpsis. Aiotteko taas hypätä kaivoon, kun joku sormiaan napsauttaa?
Lihaa on moneen lähtöön. Syö mahdollisimman prosessoimatonta lihaa ja jätä ne kaupan lihapullat hyllyyn. Mahdollisimman vähän myös hiilihydraatteja ja sokeria. Liha ei yksinään ole pahasta päinvastoin.
Ap:lla pahasti termit suositus, sääntö ja laki sekaisin.
Onnea teille lihanmättäjille suolistosyövästä ja muista elintasosairauksista. Tyhmyydestä sakotetaan.
Naudanlihaa ehkä keskimäärin kaksi kertaa viikossa, joten ei nyt ainakaan kauheasti ylity. Syömme enemmän tehotuotettua ja stressattua broilerinlihaa.
Muistakaa, että kyse on valmiin tuotteen painosta. Eli hyvin voit edelleenkin ostaa kerran viikossa sen 400 gramman jauhelihapaketin. Valmiiksi paistettuna se on alle 350 g.
Ei ollut kysymys jauhelihasta, vaan punaisesta lihasta 350g/viikko. Sisälukutaito on ihan jees, ja vielä kun ymmärtää lukemisensa.