Voiko italialaisia pakastemansikoita syödä kuumentamatta?
Smoothieeseen siis ajattelin ja kuumentaminen vähän pilaa sen
Kommentit (15)
En söisi. Huuhdon kotimaisetkin mansikat etikkavedessä ennen syömistä. Säilyvätkin pitempään.
Miksi suomalaiset pakastemansikat eivät kelpaa?
Tottakai voi. Voithan sä pöntöstä kaivaa oman paskan ja syödä sen. Se on ihan fyysisesti mahdollista. Kokonaan toinen asia on onko se kuinka turvallista. Ite en kyllä kaivais ja söis omaa paskaani. Enkä muiden. Suomi on harvoja maita joissa kasveja kastellaan puhdistetulla vedellä. Eli juomakelpoisella vedellä. Etelässä kasvien kastelu tapahtuu usein ns. "harmaalla vedellä" joka ei nyt suoraan ole huussista, mutta saattaa sisältää ulostebakteereja. Siksi ulkomaisissa (varsinkin etelästä) kasviksissa ja marjoissa saattaa olla hentoinen ulostebakteerihuntu päällä. Eivät näy, eivät haise, eivät maistu, mutta voivat aiheuttaa ikävän vatsataudin.
Ulkomaiset kasvikset ja marjat olisi syytä pestä/huuhtoa hyvin, ja turvallisunta olisi kuumentaa.
Terveisiä Etelä-Euroopasta. En tiedä teistä siellä, mutta täällä voi. Joudunhan täällä syömään vain näitä kotimaisia, enkä voi ostaa kunnon ulkomaisia (=suomalaisia) marjoja ja vihanneksia täältä.
Ohjeistetaanko italialaisia kuumentamaan sikäläiset marjat?
Vierailija kirjoitti:
Ohjeistetaanko italialaisia kuumentamaan sikäläiset marjat?
ei
Vierailija kirjoitti:
Miksi suomalaiset pakastemansikat eivät kelpaa?
italialaiset edullisempia
Mitä vaan voi syödä kuumentamatta mutta ei aina kannata
Eiköhän niissä vähän Luigin paskaa ole kuorrutteena.
Ei kannata. Virukset ei kuole pakkasessa.
Olen huuhdellut vedellä. Olen syönyt ulkomaisia huonomaineisia marjoja vuosikymmeniä. Sairastumatta.
tietääkseni voi