Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kumotaanko kakku jäähtyneenä vai kuumana?

Vierailija
01.12.2006 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
01.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tavallinen täytekakku ja esim. tiikerikakku-tyyppiset jäähtyneenä,koska kuuumina repeävät ja menevät piloille...

Vierailija
2/6 |
01.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin ja ikinä ei ole repeillyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
01.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jäähtyneenä voi jäädä vuokaan kiinni.

Vierailija
4/6 |
01.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytekakkupohjan on hyvä antaa vetäytyä kunnolla (yön yli) ennen kumoamista, niin ei lässähdä.

Kuivakakut voi antaa jäähtyä ritilällä hetken vuoassa ja kun vuoka on viilentynyt niin että siitä pystyy pitämään kiinni, voi sen kumota ritilälle ja antaa jäähtyä niin.

Vierailija
5/6 |
01.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

kokemusta on

Vierailija
6/6 |
01.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

lämpötilasta riippumatta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän yhdeksän