Mitä laitat paahtoleivän päälle?
Kommentit (39)
Omatekoista hilloa, jos makeannälkä.
Muuten voita. Tai voita ja juustoa.
Australiassa paahtoleivän päälle laitetaan Vegemiteä. Se on suolaista mustaa töhnää. Suomessa sitä on harvoin tarjolla. Eräs aussi kertoi, että hänellä oli iso purkki vegemiteä, kun meni Singaporeen. Tullissa oli hankaluuksia. Vegemite on Australiassa tärkeä juttu.
Murskattua avokadoa, jossa mukana punasipulia ja mausteita. Tai sitten marmeladia ja jotain hyvää juustoa.
margariinia, juustoa tai meetwurstia, tai vaihtoehtoisesti pähkinävoita ja joskus sen päälle vielä hilloa.
Avokado, tomaatti ja mustapippuri on oma lemppariyhdistelmäni, tosin perinteisen paahtoleivän sijaan paahdan usein ruisleipää.
Paddington kirjoitti:
Marmelaadia.
Se on marmalade.
Maria O. kirjoitti:
Lauantaimakkaraa.
Tulipa ikävä lauantaimakkaraa. Taidan ostaa tänään.
Kinkun tai makkaran siivu ja juustoa päälle, ilman margariinia
Vierailija kirjoitti:
Australiassa paahtoleivän päälle laitetaan Vegemiteä. Se on suolaista mustaa töhnää. Suomessa sitä on harvoin tarjolla. Eräs aussi kertoi, että hänellä oli iso purkki vegemiteä, kun meni Singaporeen. Tullissa oli hankaluuksia. Vegemite on Australiassa tärkeä juttu.
Mitä sisältää?
Opin tämän briteissä. Marmeladia ja juustoa.
Juustoa ja maustekurkkua. Kesällä helteellä meetwurstia. Joskus harvoin appelsiinimarmeladia.
Voita ja lisäksi sitä, mitä jääkaapista löytyy. Yleensä ainakin juustoa. Mutta ei missään nimessä mitään hilloja tai muita makeita lisukkeita.
Voita tms. vastaavaa.
Minusta paras ihan sellaisenaan.