Tekee mieli tunkkaista voileipäkakkua!
Raikkaan vastakohtaa, sellaista, mihin tulee kinkkua, suolakurkkua, majoneesia ja ranskankerma, ehkä tuorejuustoakin.
Tekisitkö kinkkuvoileipäkakun tummaan vai vaaleaan leipään?
Kommentit (4)
No hyväähän tuo on!
Voihan sen tehdä hyvin tai huonosti, oli joko raikas tahi tunkkainen.
Pätee ihan kaikkeen syötävään.
Kinkkukakussa voisi toimia molemmat leivät, eli tumma ja vaalea vuorotellen. Eipähän tule silloin valinnan vaikeutta. Voihan sen kakun tehdä myös muutamaksi paksuksi täyteleiväksi, tavallaan sama asiahan se on.
Mammani mun teki maailman parasta voileipäkakkua. Just tollasta "tunkkaista" missä ei oltu säästelty rasvassa. Joo ja hän laittoi molempia, tummaa ja vaaleaa leipää siihen, että sitä suosittelen.
Ah mulla tekisi mieli kans! 🤤