Ohjeita maitorahkan käyttöön?
Ongelman nimi on maitorahka, missä muodossa ja miten sitä voisi käyttää? Paljaaltaan sitä ei voi syödä, kertokaa miten te käytätte maitorahkaa.
-kiitos-
Kommentit (4)
500 g rahkaa
2 dl kermaa vaahdotettuna (laita 4 dl jos tykkäät rasvaisemmasta)
noin 4 dl marjoja
sokeria, vaniljasokeria (oman maun mukaan)
Jos tykkäät luumurahkasta niin korvaa nuo marjat pussillisella keitettyjä ja soseutettuja luumuja.
Painonvartijan marjarahkan taas saat, jos korvaat ed. ohjeen kerman 2 purkilla (muistaakseni 200 g/purkki) valion vaniljajogurttia.
että marjoja voi laittaa enemmänkin marjan happamuudesta riippuen. Puolukoita ei tarvitse kovin paljoa, mutta esim. tuoreita vadelmia voi laittaa enemmänkin.
Marjapiirakkaan täytteeksi 3-4 omenaa TAI säilykepäärynöitä TAI säilykeananasta (varmaan marjatkin käy, esim. vadelma). Päälle rahkatäyte:
1 prk rahkaa
1 prk kermaviiliä
2 munaa
3/4 - 1 dl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
Aineet siis sekoitetaan ja kaadetaan hedelmien päälle ja sitten uuniin.
voisitteko laittaa reseptejäkin:)
ap