Onko (tummassa) soijarouheessa merkeittäin eroa?
Olen syönyt nyt jotain merkkiä(en pääse tarkistamaan mikä) tummaa soijarouhetta ja olen tykännyt. Onko tämä sellaista ruokaa, jossa ei merkillä ole väliä? Jos ei ole, mikä on suosikkisi?
Kommentit (4)
En ole testaillut, mutta luin jostain, että olenkin aina valmistanut sen väärin, kun olen ensin turvottanut sen vedellä. Kuulemma se pitäisi ensin vaan paistaa kuviltaan rasvassa hetki, ennen nesteen lisäämistä. En ole koskaan saanut siitä erityisen hyvää. Pitää varmaan ostaa taas ja kokeilla.
Vierailija kirjoitti:
En ole testaillut, mutta luin jostain, että olenkin aina valmistanut sen väärin, kun olen ensin turvottanut sen vedellä. Kuulemma se pitäisi ensin vaan paistaa kuviltaan rasvassa hetki, ennen nesteen lisäämistä. En ole koskaan saanut siitä erityisen hyvää. Pitää varmaan ostaa taas ja kokeilla.
Minä en ole ikinä pitänyt soijarouheesta, mutta just tällä vinkillä (eli tää rasvaa ja mausteet, sitten soija, hetki paistamista ja neste) nyt tein ja opin tykkäämään vihdoinkin, tosi hyvää tulee. Mausteita tosiaan reilusti. Soijarouhetta voi syödä kuiviltaankin, joten ennen nestettä voi jo maistaa. Tosi kätevää ja halpaa ruokaa, paljon proteiiniakin.
Ap
Hintaero, ja rakeisuuden kokoluokka (karkeampaa vai jauhompaa) mutta ei kai makueroa? Itse käytän niin että nakkaan kattilaan muiden ainesten ja nesteen sekaan .
Ja makueroa varsinkin mietin, mutta muistakin huomiot olisi kiinnostavaa kuulla 🙂