Tein tortilloja
Kommentit (37)
Vierailija kirjoitti:
Mitä laitoit täytteeksi?
Makaronilaatikkoa johon olin laittanut 200g voisulaa.
Kanan jauhelihaa, ananasta, tomaattia, sipulia, valkosipulia, kahdenlaisia kastiketta, tietenkin salaattia, olikohan siinä kaikki, tais olla. 🌹
Maissi vai vehnä?
Itse tulee tehtyä nykyään pelkkiä maissitortilloja, helppoa ja nopeaa. Makuakin enemmän kuin vehnälätyissä. Prässinkin hommasin.
Itse kun teen tortilloja niin täytteenä on edellisen päivän meksikonpataa.
Meillä on myös tortilloja tänään!
Jauheliha odottaa juuri pöydällä inspiraatiota paistamiseen, maustan sen tacomausteella + jalapenolla ja samalle pannulle maissia. Sitten teen juustokastikkeen cheddar dip -jauheesta ja avokadoa löytyy kokonaisena, se soseeksi guacamoleksi + punasipulia ja limeä. Lisäksi on creme fraichea, jos siihen sekoittaisi jotain valkosipulia ja korianteria? Lisänä salsaa ja juustoraastetta. Papuja ei tällä kertaa näköjään ole.
Vierailija kirjoitti:
Meillä on myös tortilloja tänään!
Jauheliha odottaa juuri pöydällä inspiraatiota paistamiseen, maustan sen tacomausteella + jalapenolla ja samalle pannulle maissia. Sitten teen juustokastikkeen cheddar dip -jauheesta ja avokadoa löytyy kokonaisena, se soseeksi guacamoleksi + punasipulia ja limeä. Lisäksi on creme fraichea, jos siihen sekoittaisi jotain valkosipulia ja korianteria? Lisänä salsaa ja juustoraastetta. Papuja ei tällä kertaa näköjään ole.
Laita se korianteri siihen guacamoleen. Ja lisäksi tomaatti noiden mainitsimiesi ainesosien kanssa. Eikä tarvitse soseuttaa, kuutioina kaikki ja sekoitus.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä on myös tortilloja tänään!
Jauheliha odottaa juuri pöydällä inspiraatiota paistamiseen, maustan sen tacomausteella + jalapenolla ja samalle pannulle maissia. Sitten teen juustokastikkeen cheddar dip -jauheesta ja avokadoa löytyy kokonaisena, se soseeksi guacamoleksi + punasipulia ja limeä. Lisäksi on creme fraichea, jos siihen sekoittaisi jotain valkosipulia ja korianteria? Lisänä salsaa ja juustoraastetta. Papuja ei tällä kertaa näköjään ole.
Laita se korianteri siihen guacamoleen. Ja lisäksi tomaatti noiden mainitsimiesi ainesosien kanssa. Eikä tarvitse soseuttaa, kuutioina kaikki ja sekoitus.
Ja avokadohan tarvitsee reilusti suolaa.
Vierailija kirjoitti:
Maissi vai vehnä?
Itse tulee tehtyä nykyään pelkkiä maissitortilloja, helppoa ja nopeaa. Makuakin enemmän kuin vehnälätyissä. Prässinkin hommasin.
Jollekin tuli paha mieli torillaprässin omistamisesta. On täällä kivaa keskustella.
Vierailija kirjoitti:
Itse kun teen tortilloja niin täytteenä on edellisen päivän meksikonpataa.
Aikoinaan oli jopa valmistortillojen pakkauksessa ohjeena, nimellä "Hot Sombrero".
Kaveriksi kermaviiliä ja tuorekurkkua, niin johan maistuu.
Vierailija kirjoitti:
I want taco
En ole koskaan tajunnut niitä. Hankalasti syötävä tortilla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
I want taco
En ole koskaan tajunnut niitä. Hankalasti syötävä tortilla.
Tacojen syöntiin tarvii erilaisen tekniikan. Taco
taco kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
I want taco
En ole koskaan tajunnut niitä. Hankalasti syötävä tortilla.
Tacojen syöntiin tarvii erilaisen tekniikan. Taco
Juu. Pää poikittain. Ei oo heleppoo silti.
Vierailija kirjoitti:
taco kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
I want taco
En ole koskaan tajunnut niitä. Hankalasti syötävä tortilla.
Tacojen syöntiin tarvii erilaisen tekniikan. Taco
Juu. Pää poikittain. Ei oo heleppoo silti.
En tiiä miten, sottahtaasta se on, haluan burriton, tortillan ja tacoja
Vierailija kirjoitti:
Itse kun teen tortilloja niin täytteenä on edellisen päivän meksikonpataa.
Toi onkin hyvä vinkki, kiitos :)
Mitä laitoit täytteeksi?