Saako suomesta puhdasta leipää
Onko suomesta mahdollista ostaa klysofaatti vapasta viljasta tehtyä e-vapaata leipää?
Mun suolisto on nyt siinä kunnossa etten pysty syömään viljaa ollaenkkaan, ja tyhmä en ole, keliakia testit on tehty kolmeen kertaan viimeisen kahden vuoden aikana, eikä mitään siihen viittavaa ole edes lähimainkaan. Ainoa vaihtoehto on enää se että puhdasta viljaa ei suomessa toimiteta leipomoihin ja näin ihmiset oireilevat, ja tiedoksi etten myöskääm ole ottanut näitä epämääräisiä rokotteita joista voi tulla jos jonkinlaista vaivaa ja sairautta.
Syön nyt keto ruokavaliolla niin kauan kunnes löydän puhdasta, e-lisäaine vapaata kotimaista leipää.
Kommentit (8)
Hyvä kysymys. Toivon, että olisi, mutta en tiedä.
Kannattaa kysellä luomumaatiloilta kivimyllyllä jauhettua viljaa ja leipoa itse?
Tai jos joku maatila myisi tuollaista leipää?
Kaupoissa tuskin on?
Tuota on lisätty viljaan aikoinaan luultavasti siksi, että olisi saatu sairastettua ihmiset eri autoimmuunisairauksiin.
No esim rukiissa ja kaurassa tuskin on mitään glyfosaattia
Vierailija kirjoitti:
No esim rukiissa ja kaurassa tuskin on mitään glyfosaattia
Miksei olisi?
Eikö sitä ole kaikessa gluteeniviljassa?
Klyfosaatti eli tutummin roundup on kasvinsuojelu myrkky joka on aiheuttanut lukemattomasti inhimillistä kärsimystä maailman väestössä rahan ahneuden kustannuksella.
Muista vielä kuinka myrkky joppari kertoi aineen olevan niin turvallista että sitä voi vaikka juoda, ei roudup huijjari juonut vaikka monet ihmiset konenäyttelyssä pyyti näyttämään esimerkkiä.
Vierailija kirjoitti:
Vaikkei olisi keliakiaa, ihminen voi olla gluteenille yliherkkä. Silloin gluteenin syöminen ei ole suorastaan vaarallista kuten keliaakikolle, mutta epämiellyttäviä oireita tulee. Samoin osaa piinaa viljoissa niiden FODMAP-hiilihydraatit ja siksi tulee vatsavaivoja. Eli ei todennäköisesti ole kyse mistään epäpuhtauksista. Aina voi kokeilla leipoa itse yksinkertaisista aineista kuten luomujauho, vesi, voi tai oliiviöljy, hiiva, suola, ja katsoa jos siitäkin tulee oireita niin tuskin se mistään epäpuhtauksista johtuu vaan jostain viljan ihan omasta ominaisuudesta.
Kyllä keliakia on justiisa gluteeni allergia, ja miksi ihmiset ovat gluteiinille allergisia johtuu mykyisestä ruoka teollisuudesta joka laittaa e- alkuisia lisäaineita joka paikkaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vaikkei olisi keliakiaa, ihminen voi olla gluteenille yliherkkä. Silloin gluteenin syöminen ei ole suorastaan vaarallista kuten keliaakikolle, mutta epämiellyttäviä oireita tulee. Samoin osaa piinaa viljoissa niiden FODMAP-hiilihydraatit ja siksi tulee vatsavaivoja. Eli ei todennäköisesti ole kyse mistään epäpuhtauksista. Aina voi kokeilla leipoa itse yksinkertaisista aineista kuten luomujauho, vesi, voi tai oliiviöljy, hiiva, suola, ja katsoa jos siitäkin tulee oireita niin tuskin se mistään epäpuhtauksista johtuu vaan jostain viljan ihan omasta ominaisuudesta.
Kyllä keliakia on justiisa gluteeni allergia, ja miksi ihmiset ovat gluteiinille allergisia johtuu mykyisestä ruoka teollisuudesta joka laittaa e- alkuisia lisäaineita joka paikkaan.
Keliakia ei ole allergia, vaan autoimmuunisairaus. Vaikka tietysti "perusihmisille" helpompi ymmärtää "allergiana", tavallaan saman tyylistä osin, mutta kuitenkin ihan eri juttu.
Siinä kuitenkin olen samaa mieltä tai siis itsekin epäilen, että tämä on jotenkin teollisuuden aikaansaama asia aikoinaan. Jotenkin ihmiset on aikanaan sairastutettu ja altistettu näille myrkyille tarkoituksella.
Meidän lapsella keliakia juuri viime vuonna todettu ja hänen lääkäri kertoi, että sotien jälkeen tuli avustuksena viljoja Suomeen. Mielessä kävi itsellä, mitähän mahtoi niissä olla? Olivatko ihan puhdasta viljaa vai oliko kenties jollain käsitelty ja nyt on monella keliakiaa ja gluteeniherkkyyttä? Aiheutettiinko tuolloin tahallaan jotain vilja-avustuksen avulla?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vaikkei olisi keliakiaa, ihminen voi olla gluteenille yliherkkä. Silloin gluteenin syöminen ei ole suorastaan vaarallista kuten keliaakikolle, mutta epämiellyttäviä oireita tulee. Samoin osaa piinaa viljoissa niiden FODMAP-hiilihydraatit ja siksi tulee vatsavaivoja. Eli ei todennäköisesti ole kyse mistään epäpuhtauksista. Aina voi kokeilla leipoa itse yksinkertaisista aineista kuten luomujauho, vesi, voi tai oliiviöljy, hiiva, suola, ja katsoa jos siitäkin tulee oireita niin tuskin se mistään epäpuhtauksista johtuu vaan jostain viljan ihan omasta ominaisuudesta.
Kyllä keliakia on justiisa gluteeni allergia, ja miksi ihmiset ovat gluteiinille allergisia johtuu mykyisestä ruoka teollisuudesta joka laittaa e- alkuisia lisäaineita joka paikkaan.
Keliakia ei ole allergia, vaan autoimmuunisairaus. Vaikka tietysti "perusihmisille" helpompi ymmärtää "allergiana", tavallaan saman tyylistä osin, mutta kuitenkin ihan eri juttu.
Siinä kuitenkin olen samaa mieltä tai siis itsekin epäilen, että tämä on jotenkin teollisuuden aikaansaama asia aikoinaan. Jotenkin ihmiset on aikanaan sairastutettu ja altistettu näille myrkyille tarkoituksella.
Meidän lapsella keliakia juuri viime vuonna todettu ja hänen lääkäri kertoi, että sotien jälkeen tuli avustuksena viljoja Suomeen. Mielessä kävi itsellä, mitähän mahtoi niissä olla? Olivatko ihan puhdasta viljaa vai oliko kenties jollain käsitelty ja nyt on monella keliakiaa ja gluteeniherkkyyttä? Aiheutettiinko tuolloin tahallaan jotain vilja-avustuksen avulla?
Aivan varmasti käsiteltyä viljaa oli.
Tutkikaapa espanjan taudin syntymisen syytä. Amerikkalaiset rokottivat, tai tarkkaan ottaen rothscildín suvun perustama rokote valmistaja rokotti kaikki amerikkalaiset sotilaat, ja siitä rokotteesta se tauti ryöstäytyikin käsistä, amerikkalaiset sotilaat tartuttivat sotiessaan tautia ympäri eurooppaa.
Taudin alkuperää hämätäkseen tauti nimettiin espanjan taudiksi, vaikka jo amerikassa kuoli sotilaita hirvittävä määrä ennen eurooppaan tuloa.
Lääke-ja ruokateollisuus on jo vuosikymmeniä harhaan johtanut, ja suorastaan valehdellut ihmisille milloin mistäkin. Ihmisille suositellaan viljoja ja tolkutonta määrää hiilihydraatteja vieläkin vaikka tuhannet tutkimukset ovat ne haitalliseksi todennut mm, yksijakonen hiilihydraatti aiheuttaa diabetesta ja insuliini resistenttiä.
Luhekaa Lääkäri Heikkilän kirjoja, niissä ei iso raha hämärrä totuutta.
Vaikkei olisi keliakiaa, ihminen voi olla gluteenille yliherkkä. Silloin gluteenin syöminen ei ole suorastaan vaarallista kuten keliaakikolle, mutta epämiellyttäviä oireita tulee. Samoin osaa piinaa viljoissa niiden FODMAP-hiilihydraatit ja siksi tulee vatsavaivoja. Eli ei todennäköisesti ole kyse mistään epäpuhtauksista. Aina voi kokeilla leipoa itse yksinkertaisista aineista kuten luomujauho, vesi, voi tai oliiviöljy, hiiva, suola, ja katsoa jos siitäkin tulee oireita niin tuskin se mistään epäpuhtauksista johtuu vaan jostain viljan ihan omasta ominaisuudesta.