Siis voiks kanafileen jättää mediumiks?
Oon ekaa kertaa tekemässä kanafilettä omassa kämpässä.
Kommentit (27)
Ei saa jättää mediumiksi!
Googleta raaka kana.
Ei voi. Pitää kypsyä läpi. Miksi jättäisit?
Vierailija kirjoitti:
Ei saa jättää mediumiksi!
Googleta raaka kana.
Siis ei raaka mut medium. Pihvit on kuulemma medium 55 astees
Vierailija kirjoitti:
Ei voi. Pitää kypsyä läpi. Miksi jättäisit?
Aina sanotaan et pihvi on parasta mediumina
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei voi. Pitää kypsyä läpi. Miksi jättäisit?
Aina sanotaan et pihvi on parasta mediumina
Joo mut ei kaikki pihvit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei voi. Pitää kypsyä läpi. Miksi jättäisit?
Aina sanotaan et pihvi on parasta mediumina
Tarkoittaa vain naudanlihaa.
Kysy illalla uudestaan kun oot vatsataudissa.
Kana pitää aina paistaa kypsäksi. Todellisuudessa salmonellan vaara aika minimaalinen, mutta silti. Nauta, poro, hirvi, lammas jne. ovat niitä jotka voi jättää mediumiksi.
Vierailija kirjoitti:
Kana pitää aina paistaa kypsäksi. Todellisuudessa salmonellan vaara aika minimaalinen, mutta silti. Nauta, poro, hirvi, lammas jne. ovat niitä jotka voi jättää mediumiksi.
Ja sitten vielä kuulemma (luin jostain) myös se tyyli jättää hampurilaispihvit mediumiksi on myös terveysriski. Eli jauhelihapihvikin pitäisi paistaa läpikypsäksi.
Lisäksi raakaa broileria/ kanaa käsitellessä välineet ja kädet pestävä huolellisesti .
Munissakin on salmonellavaara.
No ei voi! Ensinnäkin on vaarana saada salmonella. Toisekseen se on jo ajatuksenakin niin inhottavaa että melkein nousee oksennus suuhun.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei voi. Pitää kypsyä läpi. Miksi jättäisit?
Aina sanotaan et pihvi on parasta mediumina
idiootti se on kana
Vierailija kirjoitti:
Broileri ja kana kypsäksi aina!
Kuten myös sika 🐷
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kana pitää aina paistaa kypsäksi. Todellisuudessa salmonellan vaara aika minimaalinen, mutta silti. Nauta, poro, hirvi, lammas jne. ovat niitä jotka voi jättää mediumiksi.
Ja sitten vielä kuulemma (luin jostain) myös se tyyli jättää hampurilaispihvit mediumiksi on myös terveysriski. Eli jauhelihapihvikin pitäisi paistaa läpikypsäksi.
Terveysriskistä en tiedä, mutta hampurilaispihvin pitää olla läpikypsä. Se on viŧŧü jauhelihaa!
No ei voi. Tai tietysti voi, voi syödä vaikka raakana, mutta ei kannata.