miksi wasabitahnatuubi on niin kallista vs. se wasabi joka tarjotaan buffetissa lusikoitavaksi
Mikä tässä avauksessa oli niin hapokasta?
Miksi maksaa maltaita pienestä tuubista, kun noutobuffasta voisi lapioida sitä wasabia kotiin pakastettavaksi .
Kommentit (10)
Onko 200g wasabia per häävieras sopiva määrä? Mitä sillä pakastewasabilla edes tekee?
Aito wasabi maksaa, värjätty korvike ei
Kukaan ei huomaa eroa ns aidon ja sen yleisesti käytetyn välillä.
Samasta syystä kuin merileväpallerot ovat kaviaaria halvempia.
Wasabin sijaan voi käyttää vahvaa dijonsinappia tai piparjuuritahnaa.
Tyhmiä varten hinnoiteltu, niin kuin i phonetkin.
Kummaa, oisin värjännyt piparjuuritahnan vihreällä elintarvikevärillä...koska ois yhtä pahaa kuin wasabi.
"Kommentti julkaistaan hyväksynnän jälkeen"
No ei ole ...
???
Tiedoksi, aitoa wasabia ei ole myynnissä suomessa, se tehdään täällä piparjuuripohjaisena eikä wasabi lumpeen juuresta, tiettävästi wasabi lummetta viljelee euroopassa yksi yritys.
Vierailija kirjoitti:
Onko 200g wasabia per häävieras sopiva määrä? Mitä sillä pakastewasabilla edes tekee?
Aika tuliset häät tulossa tuolla määrällä, taitaa pienempikin riittää.
Koska se on oikeaa, se buffetin ei. Ja buffasta et muuten sitä mukaasi lapioi. Tai kokeile ja tule kertomaan.